Simona Halep

Video. Halep, o nouă distincţie! Reacţie emoţionantă a Simonei

Primarul general, Gabriela Firea, i-a acordat luni seară titlul de cetăţean de onoare al Municipiului Bucureşti jucătoarei de tenis Simona Halep, în semn de recunoaştere şi apreciere pentru performanţele sale sportive.
26.02.2018 | 21:03
Video Halep o noua distinctie Reactie emotionanta a Simonei

UPDATE, 26 februarie, ora 20:30: Simona Halep primeşte titlul de cetăţean de onoare şi un număr 1 realizat din flori, aşa cum primise şi în China, în noiembrie 2017, în cadrul unei ceremonii unde au fost prezenţi Ilie Năstase, Andrei Pavel, dar şi George Cosac. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO

 

Multumesc Bucuresti ! Multumesc Romania ! O seara deosebita !

A post shared by Simona Halep (@simonahalep) on

 

I always have great people by my side !

A post shared by Simona Halep (@simonahalep) on

Bună seara tuturor, sunt foarte emoţionată. Când mă aflu pe o astfel de scenă, e mult mai greu decât pe teren. Vreau să mulţumesc mult pentru acest titlu, poate este cel mai important din cariera mea. Este o onoare să fiu cetăţean de onoare al capitalei. Când am venit în Bucureşti acum 10 ani, acest oraş era străin pentru mine, dar pot spune azi, mai ales azi, că sunt acasă. Mă simt emoţionată şi vreau să mulţumesc pentru toate cuvintele plăcute, toată lumea care mă susţine şi care mă critică. Atunci când primeşti critici, te motivează mai mult să fii mai bun, aşa că sper în continuare să fac rezultate cât mai bune, să bucur oamenii care mă urmaresc. Ştiu că nu este uşor, se trezesc noaptea să-mi vadă meciurile. Este un moment deosebit şi vreau să mulţumesc ţării chiar daca nu am avut un sistem foarte foarte dezvoltat, eu consider că am avut parte de tot ce a fost nevoie ca să ajung pe locul 1 mondial. Părinţii mei m-au susţinut de când am început tenisul, fratele meu care este acasă şi tuturor celor care au fost alături de mine pe plan profesional, antrenorii, Andrei, mulţumesc că ai venit în seara aceasta. Bineînţeles, domnul Ilie Năstase. Într-un fel, am fost motivată datorită dumnealui să ajung pe locul 1 şi mă bucur că el a fost la băieţi, iar eu sunt la fete acum şi sper să dăm cât mai mulţi campioni. Mulţumesc!”, a declarat emoţionată Simona Halep. 

Simona Halep, care a obţinut performanţe notabile în ultimii 4 ani, va fi răsplătită de primarul general al Capitalei fiindu-i atribuit statutul de cetăţean de onoare al Municipiului Bucureşti. Evenimentul va avea loc luni, chiar în ziua în care Simona Halep revine pe locul de lider mondial, începând cu ora 19:00, la Teatrul Excelsior din Capitală.

La ceremonie vor participa personalităţi ale vieţii sportive printre care preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac, Ilie Năstase, antrenorul româncei, Andrei Pavel, manager-ul acesteia, Virginia Ruzici, dar şi bunul ei prieten, fotbalistul Bogdan Stelea.

Simona Halep, apreciată şi recunoscută în întreaga ţară

Simona Halep a fost numită cetăţean de onoare al oraşului Buşteni în luna decembrie a anului 2014, iar apoi a semnat un contract prin care primea în folosinţă de la autorităţile locale un teren de 500 de metri pătraţi, în semn de recunoştinţă.

La acea vreme, constănţeanca a fost primită de primarul oraşului, Emanoil Savin, cu pâine şi sare, cu flori şi a primit de la edil două torturi – unul în formă de rachetă de tenis, iar celălalt având forma trofeului câştigat în turneul de la Doha.