Cele mai citite

Video. Îşi dezvăluie intimităţile! HBO va lansa un documentar despre viaţa Serenei Williams

Serena Williams a revenit în circuitul WTA după o pauză de mai bine de un an, timp în care a născut o fetiţă, iar în luna mai va deveni şi star de cinema.
27.03.2018 | 13:52
Video. Îşi dezvăluie intimităţile! HBO va lansa un documentar despre viaţa Serenei Williams

Serena Williams le-a oferit o veste excelentă fanilor ei. Nu pe terenul de tenis, acolo unde a fost învinsă încă din turul 1 la Miami, de Naomi Osaka, ci din spatele camerelor de filmat. HBO va lansa pe 2 mai documentarul “Being Serena”, în care fostul lider mondial îşi dezvăluie multe lucruri neştiute din viaţa personală.

Pe lângă viaţa de soţie şi cea de mamă, Serena Williams îşi dezvăluie aspecte interesante din afacerile pe care le întreprinde şi din investiţiile pe care le-a făcut în ultimii ani în tehnologie, modă şi fitness. Documentarul are cinci părţi.

“Nu ştiu dacă mai există ceva pentru mine în tenis, dar eu cu siguranţă nu am terminat ce aveam de făcut”, este una dintre replicile Serenei din acest documentar. HBO are onoarea de a lucra cu Serena la acest proiect personal. Deşi este în lumina reflectoarelor încă din perioada adolescenţei, ea continuă să atragă mulţi fani”, a spus şi Peter Nelson, vicepreşedinte HBO Sports.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri