Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Video. Horia Ivanovici a revenit! Fanatik Superliga – 28 octombrie 2022 cu Edi Iordănescu, Adrian Ilie, Robert Niță, Florin Gardoș și Andrei Vochin

După o pauză de zece ani, Horia Ivanovici a revenit în forță în atenția microbiștilor cu o nouă emisiune de top: „Fanatik Superliga”.
28.10.2022 | 18:54
Video Horia Ivanovici a revenit Fanatik Superliga  28 octombrie 2022 cu Edi Iordanescu Adrian Ilie Robert Nita Florin Gardos si Andrei Vochin
Emisiunea „Fanatik SuperLiga”, moderată și realizată de Horia Ivanovici, a debutat vineri, 28 octombrie. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vă era dor de o emisiune fotbalistică cu toate cărțile pe față, așa cum nu ați mai văzut de foarte mult timp? Ei bine, așteptarea a luat sfârșit! De vineri, 28 octombrie, cunoscutul jurnalist și realizator tv Horia Ivanovici a revenit „în iarbă” după o pauză de aproape zece ani cu FANATIK SUPERLIGA. Un talk-show incendiar, marca Horia Ivanovici, așa cum ați fost obișnuiți în trecut. Să facem show! LIVE pe FANATIK.RO!

Când se difuzează „Fanatik SuperLiga” cu Horia Ivanovici

Începând de vineri, 28 octombrie, Horia Ivanovici vă invită să-i fiți alături în noua emisiune FANATIK SUPERLIGA, un talk-show sportiv cum nu s-a mai văzut de mult timp în România. Unde se va face o analiză fină și la obiect a fenomenului fotbalistic de la noi în general, și a SuperLigii în special. Și în care nu vor lipsi invitații de marcă, dar mai ales exclusivitățile!

ADVERTISEMENT

Să facem show! De trei ori pe săptămână… Luni, marți și vineri, de la ora 10:30… LIVE pe FANATIK.RO!

Două ore și jumătate de emisiune, până la 13:00, în care Horia Ivanovici și invitații săi vor analiza în cele mai mici amănunte meciurile din SuperLiga, fazele spectaculoase sau cele litigioase, greșelile de arbitraj, polemicile și declarațiile contradictorii. Și nu numai…

ADVERTISEMENT

Nimic nu va scăpa nesancționat. Acizi atunci când va fi cazul, dar și laudativi când situația o va cere, Horia Ivanovici și invitații săi vor schimba radical conceptul de talk-show sportiv cu noua emisiune „Fanatik SuperLiga”.

Și ca să vă faceți o idee cam ce vă așteaptă de acum încolo la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, iată pe scurt doar câteva dintre cele mai incitante dezvăluiri și exclusivități care v-au fost oferite încă de la prima ediție:

ADVERTISEMENT

Unde poate fi vizionată emisiunea Fanatik Superliga cu Horia Ivanovici

FANATIK SUPERLIGA, noua emisiune realizată și moderată de Horia Ivanovici, a debutat vineri, 28 octombrie, și a fost o ediție cu adevărat de top, cu invitați unu și unu, dar și cu informații oferite în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Iar vestea bună e aceea că orice microbist o poate urmări, în direct sau înregistrat, chiar dacă nu se află acasă. Pentru că emisiunea FANATIK SUPERLIGA va fi transmisă LIVE pe FANATIK.RO, pe contul de YouTube FANATIK sau pe pagina de Facebook FANATIK. Și poate fi vizionată de oriunde și pe orice dispozitiv conectat la internet, fie că vorbim aici despre un telefon, un laptop, o tabletă sau chiar un televizor.

Abonați-vă acum la canalul de YouTube FANATIK sau dați like paginii noastre de Facebook și aveți certitudinea că nu veți rata nicio ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Prima ediție a emisiunii a fost spectacuoasă, pentru că și distribuția a fost de nota zece. Și începem aici cu Edi Iordănescu, selecționerul echipei naționale, care ne-a pus la curent cu toate noutățile de ultimă oră din tabăra „tricolorilor”, apoi continuăm cu Nicolae Dică, antrenorul FCSB-ului, dar nu trebuie să-l uităm nici pe Ștefan Gadola, unul dintre acționarii de la CFR Cluj.

Care sunt invitații emisiunii „Fanatik SuperLiga”, realizată de Horia Ivanovici

Pe lângă invitații ocazionali, nume mari ale fotbalului și sportului românesc, Horia Ivanovici va avea alături de el și o serie de invitați permanenți, personaje la fel de cunoscute în „sportul rege” de la noi.

Și începem cu Adrian Ilie, care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Că tot vine Campionatul Mondial din Qatar, să amintim doar de fabulosul gol marcat Columbiei în 1998, la ultimul turneu final la care au participat „tricolorii”. Și au trecut de atunci 24 de ani… „Eu știu încă de pe acum cum o să fie această emisiune. Va fi foarte frumoasă. Iar dacă lor nu le-a fost dor de tine, să știi că mie mi-a fost dor să te văd din nou la televizor”, a fost discursul „Cobrei” la începutul emisiunii.

Un alt invitat permanent, cu „mână bună”, va fi cunoscutul ziarist Andrei Vochin, actualmente consilierul lui Răzvan Burleanu, președintele FRF: „Sunt la a nu știu câta emisiune căreia îi fac safteaua, cum se spune… Adică am fost prezent la prima ediție. Și toate au mers! Să fie într-un ceas bun”, i-a spus Vochin lui Horia Ivanovici, a cărui replică glumeață a venit imediat: „M-am liniștit, putem pleca acasă…”

Continuăm lista cu invitatul permanent Robert Niță, fost jucător de marcă în prima ligă a României la Steaua, Foresta și Rapid, care destindea atmosfera și când era activitate, dar și acum, de când a devenit influencer. „Eu sunt alergic la culorile astea, n-am știut că e totul pe roșu, de aia am și venit în alb… Sper să ne meargă și nouă cum i-a mers Forestei în Ștefan cel Mare, acel celebru 5-4 cu Dinamo. Și n-au trecut decât 20 de ani… Tu spuneai că ai lipsit zece ani, de la meciul ăla au trecut 20 și încă se vorbește despre el, așa că…”.

„Să fim și noi o Foresta în meciul cu Dinamo”, i-a răspuns imediat Horia Ivanovici.

Ultimul invitat permanent, dar nu în cele din urmă, este tot un fost mare fotbalist al României și al Stelei, Florin Gardoș. „Sunt onorat să fac parte din această distribuție de gală, mai ales lângă Adi Ilie, datorită căruia m-am apucat de fotbal în 1998”, a spus el la prima intervenție în emisiunea „Fanatik SuperLiga”.

Vezi prima ediţie video a Fanatik Superliga din 28 octombrie 2022

  • 10:30 este ora de începere a emisiunii „Fanatik SuperLiga”, care se va difuza în zilele de luni, marți și vineri pe FANATIK.RO, canalul de YouTube și pagina de Facebook
ADVERTISEMENT