Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Video. Horia Ivanovici, interviu eveniment cu Adrian Mititelu! Ediţie specială a Fanatik SuperLiga cu dezvăluiri incendiare despre scandalul momentului

Horia Ivanovici îl va avea invitat pe Adrian Mititelu într-o ediţie specială a FANATIK SuperLiga cu dezvăluiri incendiare despre scandalul de xenofobie de la Sf. Gheorghe.
03.02.2023 | 13:00
Video Horia Ivanovici interviu eveniment cu Adrian Mititelu Editie speciala a Fanatik SuperLiga cu dezvaluiri incendiare despre scandalul momentului
Adrian Mititelu şi Horia Ivanovici. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ediţie specială a FANATIK SUPERLIGA, vineri, după ora ora 12:30. Horia Ivanovici este “unu la unu” cu Adrian Mititelu, patronul de la FC U Craiova, implicat în scandalul momentului din fotbalul românesc.

Horia Ivanovici, faţă în faţă cu Adrian Mititelu! Dezvăluiri incendiare despre scandalul momentului

Horia Ivanovici și Dumitru Dragomir întorc pe toate fețele cel mai mare scandal rasist din fotbalul românesc. Scandările care au dus la supendarea meciului Sepsi Sfântu Gheorghe – FC U Craioba 1948.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu este în război deschis şi cu ultraşii de la FC U Craiova, astfel că a fost nevoit să închidă tribunele la meciul din această etapă, în care FC U Craiova va întâlni U Cluj, pe Ion Oblemenco.

De la izbucnirea scandalului, Adrian Mititelu vine pentru prima dată la o emisiune de sport pentru a vorbi despre scandalul xenofob de la Sf. Gheorghe, relaţia cu suporterii celor de la FC U Craiova şi multe alte subiecte arzătoare.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO PE YOUTUBE CU ÎNTREAGA EMISIUNE FANATIK SUPERLIGA DE VINERI, 3 FEBRUARIE 2023

Adrian Mititelu: “Acea hârtie are valoare juridică! S-a produs această păcăleală chiar în timpul acelei pauze”

Adrian Mititelu a dezvăluit că echipa lui riscă să piardă cu 0-3 meciul cu Sepsi pentru că un angajat al clubului a semnat un document de securitate, prin care îşi asumă că nu vor fi probleme în sectorul galeriei oaspeţilor:

„Situația este extrem de dificilă. Pentru mine a fost o adevărată lovitură, am luat una în bărbie de nu m-am văzut. Colaboratorii mei și-au bătut joc de mine, au dat dovadă de o slăbiciune și o naivitate ieșită din comun.

ADVERTISEMENT

Acea hârtie are valoare juridică! S-a produs această păcăleală chiar în timpul acelei pauze. A venit un băiețaș la el în acea pauză de 10 minute. Păcăleala a fost ceva de genul: ‘Te rog eu, semnează-mi și mie aici că am o problemă cu scaunele, să nu rupă scaunele!’.

El a semnat ca primarul, a semnat chiar omul cu atribuții de securitate în cadrul clubului, el răspunde de aceste departament de securitate. El se afla acolo ca să vadă meciul, nu era în timpul serviciului”, a declarat Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT

FC U Craiova joacă vineri, de la ora 20:00, împotriva Universităţii Cluj. Cele două formaţii sunt într-o situaţie dificilă, fiind despărţite de un punct în clasament.

ADVERTISEMENT