VIDEO. Imagini de colecţie! Au sabotat conferinţa de presă! Zidane, "atacat" de jucătorii săi chiar în faţa jurnaliştilor

Real Madrid a cîştigat Supercupa Europei după 3-2 în faţa Sevillei, la finalul unei partide în care "galacticii" au egalat la ultima fază din primele 90 de minute, iar apoi au marcat golul victoriei chiar cînd toată lumea se aştepta să se ajungă la lovituri de departajare.

Jucătorii lui Zinedine Zidane au fost atît de euforici după acest succes încît nu au avut răbdare să-şi aştepte antrenorul pentru a sărbători împreună. Au invadat sala în care avea loc conferinţa şi au început să cînte alături de antrenorul francez, pe care l-au şi udat cu apă, spre mirarea jurnaliştilor prezenţi şi deliciul fotografilor.

Asensio a deschis scorul pentru Real Madrid la partida disputată în Norvegia, la Trondheim. Sevilla a replicat prin Vasquez şi Konoplyanka, din penalty, şi părea că va obţine Supercupa Europei. Nu a fost de acord şi Ramos, care a egalat în minutul 90+3. Dani Carvajal a asigurat victoria madrilenilor cu un gol în minutul 119.