Life

VIDEO Imagini de la cununia Cleopatrei Stratan. Ce a dezvăluit tatăl artistei, după ceremonie

Imagini de la cununia Cleopatrei Stratan. FANATIK vă spune ce a dezvăluit tatăl artistei, după ceremonie
15.08.2021 | 11:35
VIDEO Imagini de la cununia Cleopatrei Stratan Ce a dezvaluit tatal artistei dupa ceremonie
ADVERTISEMENT

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au devenit soț și soție sâmbătă, 14 august. La ceremonie le-au fost alături părinții și prietenii apropiați.

Pavel Stratan și-a condus fiica în fața ofițerului de la starea civilă. Artistul a recunoscut că momentul a fost unul cu totul deosebit.

ADVERTISEMENT

VIDEO Imagini de la cununia Cleopatrei Stratan. Ce a dezvăluit tatăl artistei, după ceremonie. Ce a dezvăluit tatăl artistei, după ceremonie

Pavel Stratan a spus că momentul în care a avut loc cununia civilă a fiicei sale a fost unul foarte emoționant. Artistul a publicat un clip video în care își conduce fata la altar.

Filmulețul este însoțit de un mesaj cât se poate de clar: „emoții fără margini la cununia civilă!”. De altfel, în imagini se poate observa că Pavel își șterge lacrimile, după ce i-a oferit mâna Cleopatrei lui Edward.

ADVERTISEMENT

Același lucru a făcut și mirele, copleșit și el de emoții. Pe fundal se poate auzi ultima piesă lansată de cei doi, special pentru a marca căsătoria: „Cel putin o veșnicie”.

A urmat o petrecere pe cinste, unde le-au fost aproape toți oamenii dragi. Nici aici nu au lipsit momentele impresionante.

ADVERTISEMENT

Pavel Stratan a cântat la cu ocazia căsătoriei fiicei sale. Ulterior, Cleopatra i s-a alăturat, iar cei doi au interpretat o melodie împreună.

Pavel și Cleopatra Stratan
Pavel și Cleopatra Stratan cântând împreună la petrecerea de cununie
Sursa foto: Instagram

Surprize au avut și invitații. Aceștia s-au bucurat de un tort de dimensiuni impresionante, în formă de inimă.

ADVERTISEMENT
Cleopatra și Edward cu tortul de nuntă
Cleopatra și Edward cu tortul de nuntă
Sursa foto: Instagram

Din fotografiile și clipurile video distribuie pe rețelele de socializare se poate observa că cei prezenți au avut parte de o distracție pe cinste. S-a cântat, s-a dansat și toată lumea a fost încântată de petrecerea organizată de cei doi.

Mirii au fost în culmea fericirii. Cleopatra a impresionat printr-o rochie albă, simplă, lungă și vaporoasă, în timp ce Edward a optat pentru un smoking negru.

Pavel Stratan, prima imagine cu soția lui, înainte de nunta Cleopatrei

Pavel Stratan a publicat prima imagine cu soția lui, mama celor doi copii ai săi, cu doar câteva zile înainte de nunta fiicei lor. Foarte puțini oameni știau cum arată femeia, cei doi evitând aparițiile publice

Pavel Stratan și soția sa
Pavel Stratan și soția sa
Sursa foto: Facebook

Fotografia este însoțită și de câteva cuvinte: „cu dulcea mea soție”. În plus, în dreptul imaginii apare și un mesaj: „nu există în lumea asta nimic mai bun și mai sfânt decât credința în Cel de Sus și încrederea în cel din dreapta.”

ADVERTISEMENT