News

Video. Imagini din elicopter de la carambolul de pe Autostrada Soarelui, cu peste 50 de mașini implicate

Iată ce arată imaginile din elicopter de la carambolul de pe Autostrada Soarelui.
16.07.2021 | 11:46
Video Imagini din elicopter de la carambolul de pe Autostrada Soarelui cu peste 50 de masini implicate
ADVERTISEMENT

Un carambol cu peste 50 de mașini a avut loc în dimineața zilei de vineri, pe Autostrada Soarelui, în care au fost implicate, în total, 146 de persoane.

Filmările de la fața locului arată dimensiunile acestui accident rutier în lanț, care a avut loc, de fapt, în patru zone diferite, conform unui anunț făcut de autorități.

ADVERTISEMENT

Imagini din elicopter de la carambolul de pe Autostrada Soarelui

Acest carambol de pe Autostrada Soarelui a dus chiar la oprirea completă a traficului, care era și așa aglomerat, având în vedere că este vineri și oamenii voiau să ajungă la mare.

După câteva ore, acesta a fost reluat, dar autoritățile recomandă să o luăm pe rute ocolitoare către mare, după carambolul petrecut în dimineața zilei de vineri.

ADVERTISEMENT

Traficul se va relua în condiții normale, după efectuarea cercetărilor de la fața locului

De asemenea, traficul este deviat, tocmai pentru a se mai fluidiza circulația, dar autoritățile au mai transmis și că acesta va fi reluat în condiții normale, dar abia după ce vor fi efectuate cercetările în acest caz și mașinile implicate îndepărtate de pe șosea.

„Se aplică deviere în acest moment, tocmai pentru a putea scădea valorile de trafic de pe aceste două tronsoane, unde s-au format coloane de autoturisme în mișcare, de aceea recomandarea noastră este ca șoferii care vor să ajungă în Constanța să opteze pentru ruta alternativă, DN 3 București – Constanța sau de la nodul rutier 160 să intre către DN 22 C, între Cernavodă și Murfatlar, către Constanța.

ADVERTISEMENT

În acest moment, se acționează pentru curățarea carosabilului și pentru extragerea tuturor autovehiculelor implicate în carambol pe banda de urgență, în cursul zilei de astăzi, după efectuarea cercetărilor la fața locului și curățarea carosabilului, se va relua circulația normal”, a transmis Alexandru Andronache de la Centrul Infotrafic al Poliției Române.

Mai multe persoane au ajuns la spital în urma accidentului

În urma acestui accident în lanț, au fost rănite 16 persoane, conform unui anunț făcut de Inspectoratul pentru Situații de Urgență. Toate victimele au fost transportate la spital și se pare că una dintre acestea are o stare mai gravă.

ADVERTISEMENT

Cercetările din acest caz urmează să arate cine se face vinovat de producerea accidentului în lanț. Experții auto spun că acesta putea fi evitat dacă șoferii ar fi respectat regulile de circulație și distanța între autovehicule.

ADVERTISEMENT