News

Video. Imagini emoționante cu un câine care își păzește ”prietenul” călcat de mașină: ”Impresionant!”

Imaginile cu un câine care își păzește ”prietenul” călcat de o mașină au devenit virale. Oamenii au fost impresionați de atitudinea animalului care nu și-a abandonat camaradul.
25.08.2022 | 23:26
Video Imagini emotionante cu un caine care isi pazeste prietenul calcat de masina Impresionant
Imagini emoționante cu un câine călcat de mașină. Foto: FB
ADVERTISEMENT

În Curtea de Argeș, un câine a fost călcat de mașină pe strada Râmnicu Vâlcea. Dramatic a fost ce s-a întâmplat mai apoi, după ce ”prietenul” său a venit să-l păzească pentru a nu mai fi călcat de alte mașini.

Un câine și-a păzit ”prietenul” călcat de mașină

L-a tras, cu un efort considerabil, la marginea drumului și l-a păzit acolo ore în șir, conform martorilor. Filmarea a fost postată pe Facebook de Cristian Mitrofan, cel care a și lăsat un mesaj emoționant atașat filmării.

ADVERTISEMENT

”Impresionant și emoționant! În urmă cu câteva ore un câine a fost călcat mortal pe strada Râmnicu Vâlcea din Curtea de Argeș. Cum animalul era la jumătatea drumului, un alt câine (cel din filmare) îl păzea chiar în mijlocul străzii să nu mai fie călcat.

În cele din urmă l-a tras puțin câte puțin spre marginea drumului, păzindu-l în continuare de ore bune ca un prieten adevărat. Oamenii au multe de învățat de la aceste necuvântătoare!”, a explicat Mitrofan.

ADVERTISEMENT

Oamenii au fost cu adevărat impresionați de aceste imagini și zeci de persoane au lăsat mesaje emoționante atașate postării. Majoritatea au fost de părere că animalele sunt mai bune decât oamenii.

”Cine are ochi sa vadă va și înțelege ca animalele au suflet mare fata de oamenii rai care la și omorât, Uitați-vă și înțelegeți oameni cum sunt oamenii, un animal nu ar face asta never. Bună dimineața!”, a scris un internaut.

ADVERTISEMENT

”Da. Am văzut și eu scena. Chiar impresionant. Într- adevăr, necuvântătoarele sunt mai statornice decât oamenii, până la moarte și după… O lecție pentru noi”, a punctat un alt utilizator al Facebook.

”De-asta tot spun că,de multe ori….ajungi să iubești mai mult animalele❤❤ decât oamenii.🤬🤬”, a completat o tânără, fiind în asentimentul ei un bărbat: ”De luat aminte!! Din păcate noi oamenii care conștientizăm dragostea de semeni, totuși nu o oferim asa cum se cuvine și iată necuvântătoarele cât pot iubi și ce lecții ne dau!!”.

ADVERTISEMENT
Deși tatăl ei are o avere de 2,1 miliarde de dolari, Ioana s-a...
Deși tatăl ei are o avere de 2,1 miliarde de dolari, Ioana s-a angajat ca agent imobiliar. A fost dată de gol de mama sa, care a postat o fotografie
Gigi Becali, „incurabil“: a pierdut un proces costisitor, dar dă semne că nu...
Gigi Becali, „incurabil“: a pierdut un proces costisitor, dar dă semne că nu și-a învățat lecția scumpă
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Electric Castle 2024. Reacţia unui turist străin, aflat la a doua vizită în...
Electric Castle 2024. Reacţia unui turist străin, aflat la a doua vizită în ţara noastră. Ce iubeşte Kevin cel mai mult aici
Gigi Becali, accident rutier în Pipera, chiar în faţa bisericii pe care o...
Gigi Becali, accident rutier în Pipera, chiar în faţa bisericii pe care o construieşte din banii săi
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Gigi Becali, implicat într-un accident de circulație chiar în Pipera. Care este starea...
Gigi Becali, implicat într-un accident de circulație chiar în Pipera. Care este starea patronului FCSB
Basmul lui Harry și al lui Meghan a luat sfârșit. Doar atât au...
Basmul lui Harry și al lui Meghan a luat sfârșit. Doar atât au rezistat
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția...
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția lui. Este superbă și are siluetă de model! Nașii sunt și ei foarte cunoscuți!
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la...
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la Bruxelles. Cum arată biroul ei din Parlamentul European
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la...
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la o lună de la despărțire? „Mi-e milă de ea, dar se potrivesc…”