Fotbal intern

VIDEO. Imagini incredibile! Prins iar la pariuri! Reacţia lui Şumi

UPDATE / Marius Şumudică, tehnicianul Astrei, a oferit primele declaraţii în legătură cu momentul în care a fost prins la o casă de pariuri....
25.05.2016 | 00:01
VIDEO Imagini incredibile Prins iar la pariuri Reactia lui Sumi

UPDATE / Marius Şumudică, tehnicianul Astrei, a oferit primele declaraţii în legătură cu momentul în care a fost prins la o casă de pariuri.

“N-am intrat în nici o casă de pariuri. N-am mai intrat deloc de cînd s-a întîmplat treaba aia. Aşa de cretins să fiu? Eu am fost şi am mîncat lîngă un restaurant. Lîngă respectivul restaurant sînt 5-6 case de pariuri în linie. N-am nici o treabă. Eu nu pot să fac lucrurile astea atît timp cît ştiţi bine ce mi se întîmplă. Chiar dacă ar fi fost să mă duc să joc, eu vă zic că n-am intrat într-o casă de pariuri. Dacă aş fi jucat tenis nu era nici o problemă, Eu n-am voie să joc la fotbal. Bănuiesc că am voie la tenis sau ceva de genul ăsta. Nu cred că aş fi făcut ceva eronat pentru că eu sînt antrenor de fotbal. La Comisia de Integritate mie mi s-a spus clar ceea ce n-am voie să pariez dacă aş fi pariat.

Dar nu fac greşeli de genul ăsta. Acum chiar sînt vînat. Dar abia aştept o chestie de genul ăsta pentru că-i voi da în judecată pe toţi. Dacă n-am voie să mănînc la un restaurant…Sînt case de pariuri în tot Bucureştiul ăsta, dacă mă fotografiază unul în faţa unei case de pariuri nu înseamnă că şi joc. Sînt tîrît, sînt vînat. Domne, dacă eu vă zic acuma ceva. Nici nu ştiu despre ce e vorba. Eu am fost la un restaurant. Acum îmi aduc aminte că lîngă mine era un televizor. În momentul în care mîncam mă uitam la tenis. Dar pînă a spune că am pariat sau că-mi cumpăr blugi de banii ăia e departe. Pot să vorbesc despre orice meci, asta nu înseamnă că….Nu-mi aduc aminte ce am vorbit acum trei ore. Nici nu mai ştiu. Vă legaţi de toate problemele. Întrebaţi, faceţi ce vreţi. În momentul în care îmi demonstează cineva că am jucat la pariuri abia atunci putem vorbi”, a spus Marius Şumudică pentru gsp.

………………………….

Gazeta Sporturilor vine cu o dezvăluire incredibilă, Marius Şumudică fiind surprins iar la pariuri! De această dată, antrenorul nu are de ce să-şi facă griji, pentru că FRF şi FIFA pedepesc pariurile pe meciuri din competiţii aflate sub egida lor, pe cînd el a pariat pe tenis!

Antrenoul de la ASTRA s-a lăudat la prieteni cu biletul pe care şi l-a pus, unul pe care l-a şi cîştigat! Imaginile video vorbesc de la sine.

Şumudică se afla la o partidă live de table, în zona Dristor, unde şi-a achiziţionat două perechi de blugi de la un apropiat. El şi şi-a plasat biletul la pariuri printr-un prieten, la o casă situată în imediata apropiere.

“Cu 280 de lei pe miză cîştig 580! Nu-s de ici de colo. Îmi scot banii de blugi. Azi sînt bani pe jos la tenis, să moară mama!”, a fost reacţia zgomotoasă a suspendatului Şumi, potrivit imaginilor oferite de gsp.ro.

El a mizat pe bilet pe meciul Murray – Stepanek, de la Roland Garros, pe care l-a şi cîştigat, iar pe imagini se poate observa bucuria energică a lui Şumi.

Printre cei prezenţi alături de Şumi s-a numărat şi Cătălin Liţă, fostul jucător al Stelei. Dilaogul cu cei prezenţi avut de Şumi este de-a dreptul halucinant, el recunoscînd chiar şi faptul că este într-o situaţie financiară precară: “Sînt atât de nenorocit încît am jucat şi ultimii bani!”

VEZI VIDEO