News

Video. Imagini șocante în Rusia. Un bărbat a început să tragă pe o stradă. Mai mulți morți raportați

Imagini șocante surprinse pe o stradă din sudul regiuni Krasnodar (Rusia). Un bărbat, înarmat cu o armă puternică, a început să tragă în trecători. Mai mulți morți raportați.
24.11.2022 | 22:41
Video Imagini socante in Rusia Un barbat a inceput sa traga pe o strada Mai multi morti raportati
Patru morți într-un atac armat, în Rusia. Un bărbat a deschis focul pe o stradă din Krasnodar. Sursa foto: captură Twitter / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un incident grav de securitate a avut loc, joi, în orașul Krimsk din sudul regiunii Krasnodar, la aproximativ 1.200 de kilometri sud de Capitala Moscova.

Patru morți într-un atac armat, în Rusia. Un bărbat a deschis focul pe o stradă din Krasnodar

Autoritățile ruse spun că un bărbat înarmat a ucis trei persoane, în plină stradă, după care a decis să se sinucidă.

ADVERTISEMENT

În imaginile care circulă pe rețelele de socializare se observă un bărbat care trage cu o armă în timp ce se deplasează nestingherit pe stradă.

Filmarea este una care conține imagini cu un puternic impact emoțional. La finalul clipului care apare pe Twitter, atacatorul trage de la mică distanță asupra unei persoane care zace deja rănită pe asfalt.

ADVERTISEMENT

Alexander Runov, un purtător de cuvânt al Ministerului Regional de Interne, a declarat că bărbatul înarmat a împușcat mortal doi angajați la un centru medical local și apoi a ieșit afară.

Aici, acesta a tras la întâmplare în trecătorii de pe stradă, ucigând o altă persoană.

”Conform datelor preliminare, un localnic în vârstă de 66 de ani a tras mai multe focuri în prietenii săi, care au murit din cauza rănilor suferite la fața locului”, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei într-un comunicat citat de EuroNews.

ADVERTISEMENT

Care ar putea fi cauza acestui atac armat din Rusia

În acest moment, o anchetă este în desfășurare pentru a stabili motivul care a stat în spatele gestului extrem comis de bărbatul de 66 de ani.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului Regional de Interne din Krasnodar a mai declarat că în spatele acestei acțiuni a bărbatului ar putea sta o serie de probleme personale. Recent, acesta a trecut printr-un divorț și se pare că nu și-a revenit din șoc.

ADVERTISEMENT

Pe lângă cele trei persoane ucise, atacatorul din Krasnodar a mai rănit un bărbat de 61 de ani. Acesta este internat într-un spital din zonă.

ADVERTISEMENT
Tags: