News

Video. Imagini șocante pe o cale ferată din Suceava. Mașina condusă de un tânăr de 19 ani, spulberată de tren

Imagini șocante surprinse luni seara pe o cale ferată din Suceava, acolo unde o mașină condusă de un tânăr de 19 ani a fost spulberată de tren.
17.06.2024 | 21:57
Video Imagini socante pe o cale ferata din Suceava Masina condusa de un tanar de 19 ani spulberata de tren
Final cumplit pentru un tânăr de 19 ani: mașină, spulberată de tren, în Suceava. Sursa foto: Suceava News / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Tragedie petrecută luni, 17 iunie, la orele serii, pe o cale ferată din județul Suceava. Aici, mașina condusă de un tânăr de 19 ani a fost spulberată de un tren cu peste 100 de călători la bord.

Final cumplit pentru un tânăr de 19 ani: mașină, spulberată de tren, în Suceava

Luni seară, după ora 20.00, pe raza județului Suceava a avut loc o coliziune între un tren de călători și un autoturism. Impactul s-a produs la o trecere la nivel cu calea ferată de pe raza orașului Liteni.

ADVERTISEMENT

Din informațiile presei locale, a fost implicat în acest eveniment feroviar trenul București – Suceava. În mașina acroșată se afla o singură persoană. E vorba de un șofer de 19 ani.

Mașina a fost lovită în plin și prinsă sub locomotivă. În interiorul autoturismului, târât sute de metri, a rămas încarcerat tânărul șofer. Pompierii au lucrat zeci de minute pentru extragerea acestuia.

ADVERTISEMENT

La fața locului au fost mobilizați pompierii militari, cu două autospeciale cu accesorii pentru descarcerare, cu sprijinul a două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava, dintre care unul cu medic.

În cele din urmă, victima, un tânăr de 19 ani, a fost extrasă. Băiatul prezenta leziuni incompatibile cu viața, astfel că medicul aflat la fața locului a declarat decesul. În tren se aflau aproximativ 120 de călători. Din fericire, ei nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, notează Obiectiv de Suceava.

ADVERTISEMENT


Zi de luni tragică și pe șoselele din România

Ziua de luni a fost una tragică și pe șosele, nu doar pe calea aferată. De dimineață, în județul Iași, un motoscuter a intrat într-un cap de pod. În urma coliziunii violente, un pieton şi două persoane care se aflau pe vehicul au murit.

Tragedia s-a petrecut în localitatea Scheia, comuna Al. I. Cuza. Aici, un motoscuter, pe care se aflau două persoane, a intrat într-un cap de pod. Ulterior, vehiculul a lovit şi un pieton. Toți trei au fost declarați decedați de către medici.

ADVERTISEMENT

Accident rutier în localitatea Scheia, comuna Al. I. Cuza, motoscuter intrat într-un cap de pod, 3 victime inconştiente, neîncarcerate. La locul solicitării s-au deplasat 1 ASAS, EPA și 2 echipaje SAJ. Sunt trei victime cu leziuni incompatibile cu viața“, au transmis reprezentanţii ISU Iași.

ADVERTISEMENT