Imagini ŞOCANTE! Un fan a LOVIT portarul advers

Adrian Căpriţă   
in Stiri sportive
24/11/2013, 15:47
Imagini ŞOCANTE! Un fan a LOVIT portarul advers GALERIE FOTO

Partida dintre Swindon şi Leyton Orient, din liga a 3-a engleză, nu anunţa nimic deosebit, avînd în vedere că cele două formaţii nu au avut parte de incidente în timpul meciurilor pînă acum.

Meciul a fost dominat de oaspeţi, care sînt şi liderii campionatului, iar în minutul 46 scorul era deja 3-1 pentru Leyton. Suporterii gazdelor nu au suportat umilinţa, iar la jumătatea actului secund, portarul celor de la Leyton, J. Jones, a fost atacat de un suporter, acesta aplicîndu-i un croşeu goalkeer-ului englez.

Antrenorul celor de la Leyton, Rusell Slade, a fost dezamagit de atitudinea suporterilor şi a cerut federaţiei britanice să îi dea o interdicţie pe viaţă acelui suporter pe stadioane.

VIDEO

http://youtu.be/p9shW3tyHeo

Ştirea MOMENTULUI

Dinamo – Voluntari 2-1. Video! Vezi rezumatul. “Câinii”, pe primul loc

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.