News

Video. Imagini terifiante la un festival școlar: zeci de elevi răniți după ce o camionetă a intrat în ei

Imagini terifiante surprinse la un festival școlar din Kârgâzstan, acolo unde zeci de elevi au fost răniți după ce o camionetă a intrat în ei.
03.05.2024 | 11:19
Video Imagini terifiante la un festival scolar zeci de elevi raniti dupa ce o camioneta a intrat in ei
O camionetă scăpată de sub control a intrat într-un grup de elevi: zeci de copii răniți, trei în stare gravă. Sursa foto: capturi YouTube
ADVERTISEMENT

Au fost imagini terifiante joi, 2 mai, la un festival școlar din Kârgâzstan, acolo unde zeci de elevi au fost răniți după ce o camionetă scăpată de sub control a intrat în ei.

O camionetă scăpată de sub control a intrat într-un grup de elevi: zeci de copii răniți, trei în stare gravă

În mediul online a apărut un videoclip de-a dreptul cutremurător, care arată un camion cu înghețată cum intră practic într-o mulțime de copii în Jerge-Tal, Kârgâzstan.

ADVERTISEMENT

Vehiculul de mari dimensiuni vine de pe un deal, necontrolat, lovind cel puțin 29 de elevi. Potrivit informațiile presei locale, șoferul a uitat să tragă frâna de mână, ceea ce a dus la plecarea necontrolată a mașinii.

În aceeași filmare din online apare spre final și șoferul. Acesta poate fi văzut urmărind camionul în timp ce utilajul este scăpat de sub control, înainte de a se opri într-un cort.

ADVERTISEMENT

Acest grav incident a avut loc în timpul unui festival care sărbătorește Epopeea Manas, un poem venerat în cultura Kârgâzstan-ului. Cel puțin 29 de copii au fost răniți, scrie Times Now.

Inițial, opt dintre ei au fost internați în spital. Șapte au ajuns la terapie intensivă, dintre care trei sunt în stare critică. Toți copiii răniți aveau vârste cuprinse între 9 și 16 ani. Un alt videoclip de la fața locului arăta copii răniți împrăștiați pe iarbă.

ADVERTISEMENT

După ce videoclipul a devenit viral pe mai multe platforme de social media, utilizatorii rețelelor de socializare și-au exprimat șocul trăit și au transmis gânduri pentru recuperarea rapidă a copiilor.

Este îngrozitor! Trebuie să fi fost neglijență din partea persoanei care trebuia să parcheze corect vehiculul în acea zonă de pe deal”, a scris un internaut pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Un altul a precizat: ”Un accident cu adevărat nefericit din cauza neglijenței șoferului. Cu siguranță acesta va fi pedepsit de autoritățile din țară pentru această neglijență”.

Un alt utilizator de X, fostul Twitter, a spus. ”Camioanele cu înghețată aduc de obicei bucurie copiilor. Aceasta a adus moarte și durere”. În final, șoferul responsabil de accident a fost reținut.

ADVERTISEMENT
O imagine postată de Jose Mourinho din vestiarul Arenei Naționale a devenit virală...
O imagine postată de Jose Mourinho din vestiarul Arenei Naționale a devenit virală în Italia: „Unicul pe care îl iubesc”
Șumudică, o concediere inspirată: dovada că turcii au procedat bine când i-au arătat...
Șumudică, o concediere inspirată: dovada că turcii au procedat bine când i-au arătat ușa
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar...
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar banii!”. Atac devastator la adresa ”Baciului” înainte de meciul Generației de Aur
Raisa Maria a fost găsită moartă, la 100 de metri de casă. Fetiţa...
Raisa Maria a fost găsită moartă, la 100 de metri de casă. Fetiţa de nici 3 anișori dispăruse ieri la Breasta, în Dolj
Momentul în care Leonard Doroftei i-a redus la tăcere pe canadieni. Ce a...
Momentul în care Leonard Doroftei i-a redus la tăcere pe canadieni. Ce a fost pus să facă după ce a luat-o de la zero
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu:
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu: "Nu te mai posta cu abundență, lux. Ține-le pentru tine". Ce a dezvăluit Teo Trandafir despre Gabi Bădălău
Nivel RECORD la PENSIILE din PILONUL 2. Cum SE RETRAG BANII
Nivel RECORD la PENSIILE din PILONUL 2. Cum SE RETRAG BANII
Zi liberă pentru elevi și profesori! Ce se sărbătorește pe 5 iunie 2024
Zi liberă pentru elevi și profesori! Ce se sărbătorește pe 5 iunie 2024
Ce relație are Valentina Pelinel cu Mihaela Borcea: „Să nu ne zdruncine”
Ce relație are Valentina Pelinel cu Mihaela Borcea: „Să nu ne zdruncine”
Câți bani cere Irina Loghin la o nuntă sau un botez în 2024....
Câți bani cere Irina Loghin la o nuntă sau un botez în 2024. Nu e calică deloc. E la îndemâna oricui să o cheme să-i cânte
VIDEO. Familie din Timișoara, terorizată de vecinii cu care împarte aceeași casă. Dominic...
VIDEO. Familie din Timișoara, terorizată de vecinii cu care împarte aceeași casă. Dominic Fritz: „În 2024, încă sunt timișoreni agresați și hărțuiți fără ca statul român să-i protejeze”
Motivul care a dus la separarea pe bani grei a „Reginei Întunericului”, Gabriela...
Motivul care a dus la separarea pe bani grei a „Reginei Întunericului”, Gabriela Lucuțar: „Un divorț nu e o înmormântare”