VIDEO. Încă un moment genial al lui Cahill: “Refuză să pierzi!”

Marian Popovici   
in Simona Halep
20/08/2016, 16:30
VIDEO. Încă un moment genial al lui Cahill: “Refuză să pierzi!”

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Cincinnati după o victorie în două seturi, 7-5, 6-1 cu Agnieszka Radwanska. În semifinale, Halep joacă sîmbătă, de la ora 21:30 împotriva lui Angie Kerber, numărul 2 mondial.

Românca a început modest partida, reuşind să revină de la 0-4 în primul set. La pauza dintre seturi, Halep a cerut sfaturile lui Cahill, care a avut un discurs motivaţional:

“Refuză să pierzi! Refuză să ratezi! Haide! Nu complica lucrurile mai mult decît trebuie. Continuă să faci lucrurile simplu. Cînd primeşti o minge scurtă şi ai timp să accelerezi, fă-o. Ai un bun echilibru între ofensivă şi defensivă în acest moment, păstrează-l!

Dar, mai mult decît orice, vei cîştiga acest meci cu mintea ta, cu sufletul şi cu picioarele. Nu norocul îţi va cîştiga acest meci, victoria va veni din interiorul tău”, i-a transmis Cahill Simonei.

VEZI VIDEO:

Ştirea MOMENTULUI

Manchester City – Huddersfield 5-1! Hattrick realizat de Aguero

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×