News

VIDEO / Femeia care a cucerit bărbaţii în 2013

Pe Stefania Moise ati mai vazut-o poate anul trecut intr-un pictorial care a facut deliciul fanilor unei celebre reviste.  Se pare ca aprecierile venite din partea cititorilor şi a vizitatorilor...
28.07.2014 | 08:40

Pe Stefania Moise ati mai vazut-o poate anul trecut intr-un pictorial care a facut deliciul fanilor unei celebre reviste.  Se pare ca aprecierile venite din partea cititorilor şi a vizitatorilor site-ului publicatiei i-au asigurat drumul către coperta estivală din acest an.

media_140648149356887000

Stefania Moise este prima dintre concurentele rubricii CyberGirl a site-ului Playboy care i-a convins pe cei din redactie ca merita o aparitie in revista. Ea a fost Playmate-ul lunii octombrie anul trecut, pictorial pe care il puteti vedea aici. Iar making of-ul de la sedinta foto de anul acesta il puteti vedea aici.


Ştefania are 24 de ani, este absolventă de Ştiinţe politice, facultate pe care a făcut-o mai mult din curiozitate şi pentru că suna bine, ar vrea să fie model sau să cânte, dar deocamdată se bucură de o viaţă liniştită, iar apariţia în Playboy a fost ceva cu totul neaşteptat pentru ea. Spune ca ii place sa gateasca mancaruri traditional romanesti, cucerind barbatii cu… ciorba ei de pui.

Sursa: www.wowbiz.ro
P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!