News

Video. Imagini dure cu incendiile de lângă Bodrum, stațiunea din Turcia în care se află sute de turiști români Update

Incendii devastatoare într-o stațiune preferată de români. Flăcările se apropie vertiginos de zonele rezidențiale și de hotelurile din Bodrum.
03.08.2021 | 10:07
Video Imagini dure cu incendiile de langa Bodrum statiunea din Turcia in care se afla sute de turisti romani Update
ADVERTISEMENT
03-08-2021
07:12

Noi imagini cu infernul de lângă Bodrum

Sky News Turcia a prezentat imagini înfiorătoare cu iadul din Turcia. O localitate de lângă Bodrum este în pericol. Câteva mii de localnici au fugit disperați de teama flăcărilor uriașe.

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Gizli Kalmasın Mag (@gizlikalmasinmag)

Mii de turiști și-au compromis vacanțele în Turcia. Incendiile au ajuns în zonele rezidențiale din Bodrum.

Stațiunea preferată de români se confruntă cu probleme tot mai mari. Imaginile șocante cu turiști grăbiți și speriați au fost postate pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Sute de persoane au fost evacuate de urgență, în condițiile în care flăcările se apropie tot mai amenințător de hoteluri și de unitățile de cazare.

Incendiile din Bodrum fac prăpăd. Sute de turiști au fost evacuați de urgență

An de an, mii de români își fac vacanța în Bodrum. Aceasta este una din destinațiile preferate de români. În această perioadă a anului, această regiune din Turcia este plină de turiști veniți din toate colțurile lumii.

ADVERTISEMENT

Din păcate, condițiile meteo extreme fac prăpăd în mai multe zone din Turcia, în ultimele zile. Sămbătă după-amiază, sute de persoane care se aflau în vacanță au fost evacuate de urgență din Bodrum, din cauza incendiilor amenințătoare.

Dezastru în Bodrum. Sute de turiști, evacuați de urgență

Vineri, 30 iulie, în Marmaris, mai multe hoteluri au fost evacuate

Cel puțin 4 oameni și-au pierdut viața, vineri, 30 iulie,  iar 350 au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce s-au intoxicat cu fum.

ADVERTISEMENT

În ultimele trei zile, 85 de incendii au avut loc în 26 de provincii ale Turciei. La Marmaris, Bodrum, Mugla, dar și la Side și Manavgat, lângă Antalya, flăcările au scăpat total de sub control.

Intervențiile sunt dificile, din cauza terenului accidentat din spatele hotelurilor, dar puternic împădurit, cu păduri de pini care ard ca niște torțe. Sunt de ajuns câteva scântei pentru apariția unui nou focar.

ADVERTISEMENT
Tags: