VIDEO. Incendiu puternic în cel mai mare mall din Bangladesh

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
21/08/2016, 10:52
VIDEO. Incendiu puternic în cel mai mare mall din Bangladesh

Un incendiu devastator a izbucnit duminică în cel mai mare mall din capitala statului Bangladesh, Dacca, transmite agenţia Xinhua.

Nu a fost anunţat un bilanţ al victimelor din mallul ‘Bashundhara’, dar se estimează că mulţi oameni sunt blocaţi în clădirea care continuă să ardă şi de unde au fost evacuate deocamdată câteva sute de persoane.

Respectiva clădire are 19 etaje, fiind un complex în care mallul ocupă primele opt nivele, iar în celelalte se află birouri ale unor corporaţii. Potrivit unui reprezentant al pompierilor, incendiul a izbucnit la nivelul cinci al complexului.

În acelaşi complex s-a mai produs un incendiu şi în anul 2009, şapte persoane pierzându-şi atunci viaţa.

sursa: agerpres.ro

Ştirea MOMENTULUI

Gnohere, în presa luxemburgheză: “Nu îmi place echipa din Cluj. Sunt aroganţi!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×