News

Video. Incendiu puternic într-un bloc din București. Mai multe persoane au fost transportate la spital

Incendiu în București. Pompierii au intervenit într-un bloc de locuințe din bulevardul Iancu de Hunedoara.
17.07.2021 | 09:59
Video Incendiu puternic intrun bloc din Bucuresti Mai multe persoane au fost transportate la spital
ADVERTISEMENT

Sâmbătă dimineață, un incendiu a avut loc în Capitală. Potrivit ISU București, incidentul s-a petrecut la ultimul etaj al unui bloc de pe Bulevardul Iancu de Hunedoara.

30 de persoane au fost evacuate, iar două dintre ele au fost transportate la spital. La fața locului au intervenit nouă autospeciale de stingere, trei autoscări și echipaje SMURD.

ADVERTISEMENT

Incendiul s-a manifestat cu flacără puternică în interiorul unui apartament de la ultimul etaj și cu degajare mare de fum pe casa scării, potrivit ISU București.

Incendiu în București. Au fost evacuați de urgență 30 de locatari

”Intervenim pentru stingerea unui incendiu, produs în urmă cu scurt timp, la un bloc de locuințe din bulevardul Iancu de Hunedoara.

ADVERTISEMENT

Flacările s-au manifestat într-un apartament, la ultimul nivel, cu degajare intensă de fum pe casa scării, fapt care a impus evacuarea de urgență a 30 de locatari.

Două persoane au fost transportate la spital ca urmare a expunerii la monoxid de carbon”, a transmis ISU București-Ilfov pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

Incendiu la ultimul etaj al unui bloc din Capitală

Foto: Facebook/ISU București

Incendiul este localizat, nu mai există pericol de extindere, a anunțat ISU București, conform Știripesurse. Două victime, în vârstă de 16 și 81 de ani au ajuns la spita, anunță ISU.

Incendiu în județul Neamț

Acum o săptămână, un incendiu puternic a avut loc  în județul Neamț. O școală a luat foc, cea mai afectată fiind cancelaria.

ADVERTISEMENT

Focul a izbucnit la Școala Gimnazială Stânca, ce aparține de Liceul Tehnologic ”Ion Creangă” Pipirig.

Incendiul a afectat cel mai mult zona cancelariei, având degajări mari de fum. Pompierii anunță ca posibilă cauză a evenimentului un scurt-circuit electric.

”Au ars obiecte de mobilier, aproximativ 2 mp de parchet și s-au deteriorat pereții din mai multe săli de clasă din cauza fumului degajat. Cu ajutorul echipamentelor specifice a fost evacuat fumul din interiorul clădirii.

Cauza probabilă de producere a incendiului este scurtcircuitul electric (corp de iluminat lăsat sub tensiune)”, a declarat lt. Irina Popa, ofițerul de presă al ISU Neamț, conform  Zch.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: