News

Video. Incendiu puternic la un zgârie-nori din centrul Chinei. Oamenii sunt prinși înăuntru

Un incediu puternic a cuprins un zgârie-nori din centrul Chinei, în Changsha. Nu se cunosc detalii despre numărul victimelor.
16.09.2022 | 14:33
Video Incendiu puternic la un zgarienori din centrul Chinei Oamenii sunt prinsi inauntru
Incendiu puternic la un zgârie-nori din China. Foto: CCTV
ADVERTISEMENT

Incendiul puternic a izbucnit, dintr-o cauză momentan nestabilită, în orașul chinez Changsha, din centrul Chinei.

Incendiu puternic la un zgârie-nori din China

”Un fum negru iese din zgârie-nori, iar zeci de etaje sunt cuprinse de flăcări foarte violente”, a transmis televiziunea. Momentan nu există un bilanț al victimelor, însă oamenii sunt prinși în clădirea care arde puternic, conform CCTV.

ADVERTISEMENT

Incendiul a cuprins o clădire înaltă care găzduiește un birou al companiei de telecomunicații de stat China Telecom, se arată în raport. O filmare difuzată de CCTV surprinde flăcările puternice, învăluite de un fum negru care se întinde spre cer.

Un videoclip postat pe rețelele de socializare de un post de știri local pare să arate exteriorul turnului carbonizat. Changsha, capitala provinciei Hunan, are o populație de aproximativ 10 milioane de locuitori.

ADVERTISEMENT

Conform martorilor, zeci de etaje au fost cuprinse de flăcări, însă nu se știe momentan câte victime au existat. Pompierii ajunși la fața locului ar fi reușit să stingă incendiul, iar acum este de așteptat să evacueze oamenii blocați în turn și să constate daunele provocate de foc.