Fotbal intern

FOTO+VIDEO. Incidente în derby la rugby între stelişti şi dinamovişti

A fost o după-amiază plină pentru fanii Stelei de la Peluza Sud, în complexul din Ghencea. De la ora 13:00 a fost Derby de România la rugby, iar la meci au fost aproximativ 1000 de fani ai CSA....
05.11.2017 | 00:02

A fost o după-amiază plină pentru fanii Stelei de la Peluza Sud, în complexul din Ghencea. De la ora 13:00 a fost Derby de România la rugby, iar la meci au fost aproximativ 1000 de fani ai CSA. Deşi au lipsit de la ultimele jocuri disputate în deplasare, fanii dinamovişti şi-au făcut de această dată şi ei prezenţa. Au fost aproximativ 100.

Totul a început cu ironii între fanii celor două rivale. Dinamoviştii au fost taxaţi pentru episodul de la meciul cu Viitorul, când mai mulţi fani fuioşi de rezultat, 0-4 la final, au încercat să pătrundă pe teren, dar au fost ţinuţi pe loc de o poartă care era, culmea, deschisă. S-au dat torţe, fumigene şi mesaje ironice. Tot ce trebuie pentru un derby adevărat. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Lucrurile au degenerat repede, însă, iar o parte a fanilor stelişti au încercat să ajungă în zona ocupată de “câini”. Jandarmii au intervenit în forţă şi o parte a Peluzei Sud a fost evacuată. Problemele nu s-au terminat aici. Au fost ciocniri violente între stelişti şi dinamovişti şi în parcarea din faţa complexului. După ce şi-au terminat răfuiala cu dinamoviştii, fanii de la Sud au încercat să se îndrepte spre zona în care s-a disputat partida de fotbal dintre Steaua şi FC Asalt.

Aşa a început un nou conflict, de această dată doar contra jandarmilor. Forţele de ordine au încercat să le interzică accesul steliştilor la meciul de fotbal, motiv pentru noi ciocniri violente. În cele din urmă, cei 700 de fani de la rugby au reuşit să intre la meciul cu Asalt la pauză. Acolo se mai aflau aproximativ 300 de fani ai “roş-albaştrilor”.

La rugby, Steaua s-a impus din nou în faţa rivalei, scor 36-20, în Cupa României, în vreme ce la fotbal CSA a făcut primul pas greşit în acest sezon. A fost doar 1-1 în faţa celor de la Asalt, după ce gazdele au egalat în repriza a doua.

DĂ CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINI DE LA MECIUL DE RUGBY STEAUA – DINAMO