News

Video. Inconştienţă maximă. Un șofer trece peste barierele coborâte și le rupe, chiar înainte de venirea trenului

Un șofer trece peste barierele coborâte și le rupe, chiar înainte de venirea trenului, în Ilfov.
06.08.2021 | 15:20
Video Inconstienta maxima Un sofer trece peste barierele coborate si le rupe chiar inainte de venirea trenului
ADVERTISEMENT

Scene greu de imaginat au avut loc în județul Ilfov. Un șofer trece peste barierele de la calea ferată, chiar în timp ce acestea erau deja coborâte, pentru că urma să treacă trenul.

Un șofer trece peste barierele coborâte chiar înainte de venirea trenului, în Ilfov

O minune a făcut ca acesta să scape cu viață și să reușească să treacă cu bine peste bariere, chiar dacă acestea nu permiteau acest lucru. Imaginile au fost făcute publice de cei de la CFR Călători.

ADVERTISEMENT

De asemenea, compania a transmis și un mesaj, din care reiese că șoferul respectiv circula cu o viteză năucitoare, de 160 de km/h. Mai mult decât atât, el venea cu viteză dintr-o curbă.

Ce arată imaginile făcute publice de CFR Călători

CFR Călători a atras atenția că un astfel de comportament poate să atragă după sine pierderea de vieți omenești, pentru că acest șofer inconștient putea să pună în pericol viețile a sute de oameni care circulau în acele momente.

ADVERTISEMENT

“Doar un miracol l-a salvat pe acest şofer, deoarece în momentul respectiv, în zona pasajului, încă nu ajunsese trenul de Constanţa, care circulă cu viteza de 160 km/h!

O astfel de inconştienţă pune în pericol nu doar vieţile conducătorilor auto, ci şi vieţile a mii de oameni care călătoresc cu trenul! O astfel de inconştienţă poate pune în pericol şi vieţile celorlalţi participanţi la traficul rutier sau al pietonilor!

ADVERTISEMENT

O astfel de inconştienţă atrage după sine timp pierdut în trafic, fie că vorbim de cel rutier sau cel feroviar! O astfel de inconştienţă produce pagube materiale sistemului feroviar!”, au scris oficialii CFR pe Facebook.

Ulterior, oamenii legii au descoperit că bărbatul în cauză consumase alcool înainte de a se urca la volan. Acesta a fost prins de polițiști și a fost testat cu aparatul etilotest, care a stabilit că acesta avea o alcoolemie de 1,03 la mie în aerul expirat.

ADVERTISEMENT

În aceeași zi, bărbatul se răsturnase cu mașina respectivă, iar oamenii legii au pus totul cap la cap. El a pierdut controlul volanului și a intrat în parapeți, după care s-a răsturnat.

În urma acestui accident, șoferul a fost transportat la spital. Este cercetat pentru distrugere, pentru vătămare din culpă și pentru conducerea sub influența alcoolului.

ADVERTISEMENT