VIDEO. INCREDIBIL! Autorul celui mai frumos gol din 2015 s-a lăsat de fotbal. Motivul e ULUITOR

Marian Popovici   
in STIRI INTERNATIONALE
29/07/2016, 11:20
VIDEO. INCREDIBIL! Autorul celui mai frumos gol din 2015 s-a lăsat de fotbal. Motivul e ULUITOR

Wendell Lira a cîştigat la începutul acestui an premiul de “cel mai frumos gol al anului 2015” acordat de FIFA în cadrul ceremoniei “Balonul de Aur”. Însă în acest an, brazilianul în vîrstă de 27 de ani a luat o decizie incredibilă: s-a lăsat de fotbal pentru a deveni jucător profesionist de jocuri video.

Lira l-a învins pe Messi în ierarhia pentru “golul anului”, însă asta nu l-a motivat să continue cu fotbalul real. A decis să se dedice 100% jocurilor video.

Wendell Lira a dovedit în ianuarie că e talentat la jocul video FIFA. Sud-americanul a jucat un meci demonstrativ cu sauditul Abdulaziz Alshehri, la momentul respectiv cel mai bun “gamer” al lumii, şi a cîştigat cu un categoric 6-1.

VEZI VIDEO:

În urmă cu cîţiva ani, Lira a fost dorit şi de AC Milan, însă clubul brazilian Goias nu a vrut să îl lase.

Ştirea MOMENTULUI

FCSB – Hajduk Split 2-1 în turul 3 preliminar Europa League. Gnohere, eroul roş-albaştrilor! Calificare dramatică!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×