Ce-a fost asta?! Fază incredibilă în România: cum să tragi de timp în minutul 89 când echipa ta e condusă

Alex Bradescu   
în Fotbal intern
10/03/2018, 16:29
Ce-a fost asta?! Fază incredibilă în România: cum să tragi de timp în minutul 89 când echipa ta e condusă

Liga a doua din România mai propune o fază pentru ”hall of fame-ul” fotbalului mondial. Era minutul 89 al meciului de la Călăraşi, în care Dunărea conducea cu 2-1 pe Afumaţi. Oaspeţii atacau cu toată echipa în terenul advers şi urmau să beneficieze de o aruncare de la margine. Atunci s-a întâmplat inexplicabilul. 

Constantin Robicek, fundaşul de 29 de ani al celor de la Afumaţi, s-a dus să bată autul. Întâi a luat mingea tacticos, iar apoi a început să se uite spre coechipieri. Însă nu dintr-o postură care să dea de înţeles că vrea să repună repede mingea în joc, ci dintr-una care părea să spună: “Avem 3-0, unde vă grăbiţi?!”. 

S-a ales cu galben pentru trageri de timp

Apoi a urmat ceva cu totul inexplicabil: Robicek a aruncat mingea la un metru mai încolo şi s-a apucat să se lege la şireturi, sub privirile şocate ale colegilor. Primul care şi-a revenit din perplexitate a fost arbitrul meciului, care i-a dat cartonaşul galben pentru trageri de timp. Nici asta nu l-a făcut pe Robicek să se grăbească, ci doar să renunţe la a executa aruncarea de la margine! Un minut a pierdut în total fundaşul Afumaţiului cu aruncarea de la margine. 

VEZI VIDEO AICI

Închide ×