Cele mai citite

IBRA îi dă clasă lui VAN DAMME în reclama lui 2014!

Cei care se ocupă de promovarea brandului Volvo au o imaginaţie care îi eclipsează pînă şi pe copii de 9 ani. După ce au lansat clipul care a făcut senzaţie pe Youtube cu Jean-Claude Van...
Autori: Claudiu Melinte, Mircea Dominte | 26.01.2014 | 19:07
IBRA îi dă clasă lui VAN DAMME în reclama lui 2014!

Cei care se ocupă de promovarea brandului Volvo au o imaginaţie care îi eclipsează pînă şi pe copii de 9 ani. După ce au lansat clipul care a făcut senzaţie pe Youtube cu Jean-Claude Van Damme, în care actorul a realizat cel mai spectaculos şpagat din istorie, acum au lansat un promo cu Zlatan Ibrahimovic. Suedezul este trimis la vînătoare de cei de la Volvo!

Video cu şpagatul lui Van Damme

A învăţat imnul naţional special pentru clip!

Fotbalistul întruchipează rolul unui vînător de cerbi în nordul ţării, dincolo de Cercul Polar, în timp ce recită versurile  imnului ţării, Du Gamla, Du Fria, adaptat pentru videoclip. “E incredibil ce a ieşit. Mi se ridică părul pe mîini de fiecare dată cînd văd clipul”, a declarat Ibrahimovic legat de reclamă. Mai demult, atacantul a fost apostrofat vehement de presa suedeză din cauza faptului că nu cînta imnul la meciurile naţionalei. “Nu vorbesc suedeza la perfecţie, deşi e ţara mea. Peste tot e un amestec de culori şi de limbi. Pot fi suedez, deşi tatăl meu este bosniac şi musulman, iar mama mea e catolică din Croaţia. Dar eu m-am născut în Suedia şi sunt cetăţean suedez, s-a apărat starul lui PSG, spunînd atunci că imnul este prea lung şi plictisitor. Varianta adaptată este însă pe placul lui Zlatan, care a exclamat încîntat: “Varianta pentru reclamă este exact ce trebuie!”

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE