Video. Italienii au petrecut în centrul Capitalei înainte de FCSB - Lazio!

FCSB-Lazio, Europa League, video

FCSB şi Lazio se vor lupta pe "Arena Naţională", azi, de la ora 22.05, iar suporterii italieni şi-au făcut prezenţa în Bucureşti.

Nu mai puţin de 1.300 de suporteri ai formaţiei Lazio Roma îi vor susţine pe italienii lui Simone Inzaghi la meciul de pe Arena Naţională, iar fanii care au venit din Italia pentru a vedea duelul din şaispzecimile Europa League s-au adunat în Centru Vechi. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!

Suporterii italieni au ajuns în Bucureşti miercuri seara, iar de atunci o ţin numai într-o petrecere. Aceştia s-au adunat într-un cunoscut restaurant din Centrul Vechi pentru a se "încălzi" înaintea meciului cu FCSB. VEZI VIDEO MAI JOS!

Fanii lui Lazio au cerut muzică italiană

Mai mult, fanii lui Lazio Roma au profitat de faptul că la restaurantul din centrul Capitalei era o trupă de muzicieni şi le-au cerut românilor să cânte o melodie în italiană. Jandarmii români sunt şi ei în preajma restaurantului unde se află italienii. 

Momentele tensionate înaintea meciului FCSB - Lazio nu lipsesc. Lazialii au fost ameninţaţi de suporterii lui FC Dinamo Bucureşti şi Petrolul Ploieşti - vezi aici mai multe detalii.