Video. Italienii au petrecut în centrul Capitalei înainte de FCSB – Lazio!

Daniel Vlad    Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
15/02/2018, 14:48
Video. Italienii au petrecut în centrul Capitalei înainte de FCSB – Lazio! GALERIE FOTO

Nu mai puţin de 1.300 de suporteri ai formaţiei Lazio Roma îi vor susţine pe italienii lui Simone Inzaghi la meciul de pe Arena Naţională, iar fanii care au venit din Italia pentru a vedea duelul din şaispzecimile Europa League s-au adunat în Centru Vechi. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!

Suporterii italieni au ajuns în Bucureşti miercuri seara, iar de atunci o ţin numai într-o petrecere. Aceştia s-au adunat într-un cunoscut restaurant din Centrul Vechi pentru a se “încălzi” înaintea meciului cu FCSB. VEZI VIDEO MAI JOS!

Fanii lui Lazio au cerut muzică italiană

Mai mult, fanii lui Lazio Roma au profitat de faptul că la restaurantul din centrul Capitalei era o trupă de muzicieni şi le-au cerut românilor să cânte o melodie în italiană. Jandarmii români sunt şi ei în preajma restaurantului unde se află italienii. 

Momentele tensionate înaintea meciului FCSB – Lazio nu lipsesc. Lazialii au fost ameninţaţi de suporterii lui FC Dinamo Bucureşti şi Petrolul Ploieşti – vezi aici mai multe detalii. 

Ştirea MOMENTULUI

Gigi, impresionat: “Dacă avea 1,80 metri și 21 de ani, dădeam 10 milioane”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.