News

Video. Jaf la o bancă din Brăila, în plină zi. Suspectul ar fi fugit cu câteva mii de euro

Un bărbat a jefuit o bancă din Brăila, în plină zi. Iată ce arată imaginile de la fața locului
13.10.2021 | 17:46
Video Jaf la o banca din Braila in plina zi Suspectul ar fi fugit cu cateva mii de euro
ADVERTISEMENT

O bancă din Brăila a fost jefuită în plină zi. Atacatorul este căutat și în aceste momente, deoarece el s-a făcut nevăzut imediat după ce a furat banii.

Jaf la o bancă din Brăila, în plină zi. Suspectul este de negăsit

Întregul eveniment a fost surprins de camerele de luat vederi, iar imaginile au fost făcute publice de jurnaliștii de la debrăila.ro. Acestea arată cum individul a pășit foarte pașnic în instituție.

ADVERTISEMENT

El părea a fi un client ca oricare altul și chiar ținea în mână un bilet pentru a da de înțeles că are ceva de rezolvat, dar, de fapt, pe acea bucată de hârtie se afla un mesaj de amenințare.

În realitate, nimeni nu știe ce era scris acolo, dar cert este că angajata respectivă a băncii s-a speriat vizibil când a citit mesajul respectiv.

ADVERTISEMENT

Imaginile de la locul acestui jaf arată cum individul se apropie de angajată, care fuge din calea lui, în timp ce acesta se apropie de locul unde erau ținuți banii.

Hoțul ar fi luat câteva mii de euro de la bancă

Femeia fuge din incinta băncii, iar hoțul mai rămâne preț de câteva secunde, cât încearcă să ia cât mai mulți bani.

ADVERTISEMENT

Într-un final, el a luat tot sertarul de acolo, dar s-a grăbit să fugă și acesta s-a răsturnat, iar banii au căzut.

Deocamdată, nu se știe ce sumă a reușit să sustragă hoțul, dar surse din rândul anchetatorilor spun că ar fi vorba despre câteva mii de euro.

ADVERTISEMENT

Jaful de la bancă a avut loc miercuri, în jurul orei 14, iar oamenii legii au fost sesizați de una dintre angajatele băncii despre incident.

La această oră, individul este căutat de forțele de ordine.

„Astăzi, în jurul orei 14.05, o angajată a unei sucursale bancare de pe raza municipiului a sesizat prin apel 112 faptul că o persoană necunoscută ar fi sustras din incinta sucursalei o sumă de bani, după care ar fi fugit.

În acest moment, poliţiştii împreună cu jandarmii brăileni efectuează activităţi de verificare şi căutare pentru localizarea şi depistarea persoanei în cauză”, au transmis reprezentanții IPJ Brăila într-un comunicat.

ADVERTISEMENT