Carousel hot news

VIDEO. Jocul FIFA 18 a fost lansat! Cât costă în România

Jocul de fotbal FIFA 18 a apărut oficial! Jocul poate fi achiziţionat, pentru moment, numai online, pentru 60 de euro, însă va fi valabil şi în magazinele din Romania în următoarele zile....
29.09.2017 | 20:23
VIDEO. Jocul FIFA 18 a fost lansat! Cât costă în România

Jocul de fotbal FIFA 18 a apărut oficial! Jocul poate fi achiziţionat, pentru moment, numai online, pentru 60 de euro, însă va fi valabil şi în magazinele din Romania în următoarele zile. Preţul din magazine va fi de 280 de lei.

Jocul a fost realizat de două echipe: EA Canada şi EA România. Canadienii s-au ocupat de dezvoltarea completă a FIFA 18, în timp ce românii au testat toate elementele jocului şi au raportat toate problemele cu care s-a confruntat acest joc. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

FIFA 18 cu Ronaldo pe copertă

Sistemul grafic al jocului a fost schimbat complet pentru a face tot ce se întâmplă pe teren să arate ca lumea reală. Jucătorii arată mai bine ca înainte, producătorii fiind atenţi la fiecare detaliu particular al jucătorilor. Gameplay-ul a fost realizat în aşa fel încât fiecare echipă în parte să aibă propriul stil de joc.

Felul cum se mişcă Ronaldo pe teren în viaţa reală a fost transpus şi în lumea virtuală. Cei de la EA Games au colaborat cu Ronaldo, plătindu-i o sumă consistentă. Starul lui Real Madrid a mers într-unul din studiourile EA Games, a fost conectat la sute de fire şi senzori, pentru a-i fi analizate toate mişcările. Starul lui Real Madrid, Cristiano Ronaldo, apare pe coperta jocului.

VEZI VIDEO: 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri