Video amuzant! Jucătoarele de top din WTA, puse în dificultate de Monica Niculescu

Irina Aldea   
in Sporturi
16/04/2018, 21:55
Video amuzant! Jucătoarele de top din WTA, puse în dificultate de Monica Niculescu

Lovitura de dreapta a Monicăi Niculescu este probabil cea mai fascinantă din întreg circuitul feminin. Slice-ul de forehand pare să nu fie singura problemă a adversarelor Monicăi, ci şi numele ei de familie. “Niculescu” s-a dovedit a fi un nume foarte dficil de pronunţat pe litere pentru multe dintre jucătoarele din elita tenisului mondial.

Caroline Garcia, Jelena Ostapenko, Elina Svitolina şi Caroline Wozniacki au fost provocate în mod inedit de către Asociaţia feminină de tenis să pronunţe pe litere numele de familie al Monicăi. Prima care s-a declarat învinsă a fost chiar Elina Svitolina: “Uf, renunţ”. Singura care a reuşit din prima încercare să răspundă corect a fost şi cea care a învins-o pe Monica în 9 partide din tot atâtea jucate, daneza Caroline Wozniacki.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Monica Niculescu, absentă în Cupa Federaţiei

Monica Niculescu va lipsi din nou din Cupa Federaţiei. Simona Halep (26 de ani, numărul 1 WTA), Sorana Cîrstea (28 de ani, locul 34 WTA), Irina Camelia Begu (27 de ani, locul 38 WTA) şi Mihaela Buzărnescu (29 de ani, locul 40 WTA) sunt jucătoarele convocate de căpitanul nejucător Florin Segărceanu şi antrenoarea Alina Tecşor-Cercel. Partida se desfăşoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri: primele două meciuri de simplu în ziua de sâmbătă (21 aprilie), urmând ca duminică (22 aprilie) să se dispute celelalte două meciuri de simplu şi meciul de dublu. Echipa care câştigă această întâlnire va juca din sezonul viitor în prima Grupă Mondială a Fed Cup by BNP Paribas. Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Închide ×