Cele mai citite

VIDEO / Jucătorii lui Napoli, victimele preferate ale hoţilor

Jucătorii de la Napoli se află parcă sub zodia unui blestem în ceea ce priveşte furtul de bunuri din locuinţele lor. Ultimul intrat pe liste este fundaşul Federico Fermandez, care s-a trezit...
Autor: Sorin Dumitrescu | 25.12.2013 | 15:15
VIDEO / Jucătorii lui Napoli, victimele preferate ale hoţilor
Sud-americanii sînt printre victimele preferate ale hoţilor din Napoli, Fernandez poate confirma

Jucătorii de la Napoli se află parcă sub zodia unui blestem în ceea ce priveşte furtul de bunuri din locuinţele lor. Ultimul intrat pe liste este fundaşul Federico Fermandez, care s-a trezit cînd s-a întors din deplasarea din Sardinia, de la Cagliari, cu locuinţa devalizată de hoţi.

Se bănuie că ar fi şi ”mîna” Camorei

Fundaşului argentinian i s-au luat toate bunurile de valoare, inclusiv două computere şi două telefoane mobile de ultimă generaţie. Poliţia este convinsă că la mijloc repetatele acţiuni infracţionale îndreptate împotriva jucătorilor de la Napoli nu sînt opera unor hoţi de ocazie, ci fac parte dintr-un plan bine pus la punct încă din urmă cu un an, de cînd au început primele jafuri în casele fotbaliştilor. Sînt indicii că ponturile ar fi date din rîndul ultraşilor care ar fi în strînsă legătură cu organizaţii crimei din Camora, mafia napoletană. O altă ipoteză ar fi legată de acţiunile aceloraşi grupuri de ultraşi, deranjaţi de faptul că anumiţi jucători refuză să participe la acţiunile organizate de ei, cu alte cuvinte nu socializează şi atunci sînt pedepsiţi.

Înainte au fost Cavani, Lavezzi, Aronica şi Fideleff

Fernandez este ultimul pe lista deschisă cu mai mult timp în urmă de cel mai important jucător pe care l-au avut partenopeii de la Maradona încoace, starul uruguayan Edinson Cavani (foto). A fost primul care s-a trezit cu casa aproape goală la întoarcerea dintr-o deplasare. Au trecut după aceea prin experienţe şi mai traumatizante soţiile unor jucători. De fiecare dată s-a acţionat cînd echipa era plecată să joace în alt oraş, însă, din nefericire, jumătăţile fotbaliştilor erau acasă, evenimentele petrecîndu-se după miezul nopţii. Aşa au pătruns răufăcătorii în casele lui Lavezzi, Aronica sau Fideleff, iar nevestele lor dormeau bine mersi. Din fericire pentru ele nici unul dintre delicvenţi nu a atentat la feminitatea lor şi s-a operat într-o linişte deplină, încît jaful a fost constatat de consoarte abia cînd s-au trezit şi au văzut că lipsesc bunuri din casă.

Vezi VIDEO AICI!

cavani-napoli

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!