Video. Ce performanţă! A luat titlul la Charleston după două victorii surprinzătoare în aceeaşi zi

Gabriel Esanu   
in Sporturi
09/04/2018, 02:35
Video. Ce performanţă! A luat titlul la Charleston după două victorii surprinzătoare în aceeaşi zi

Kiki Bertens va urca şase poziţii în clasamentul WTA, până pe 21, după ce a reuşit să câştige titlul la Charleston, cu două victorii surprinzătoare în aceeaşi zi. Este al cincilea titlu în circuit pentru jucătoarea de 26 de ani din Olanda, primul în 2018.

Bertens a fost nevoită să joace şi semifinala şi finala în aceeaşi zi, ambele împotriva unor jucătoare mai bine cotate. A trecut în penultimul act de Madison Keys, loc 13 WTA, care a durat două ore şi 45 de minute, scor 6-4, 6-7 (2), 7-6 (5).

Olandeza a găsit apoi resurse nebănuite pentru a se impune în faţa Juliei Goerges, din Germania, locul 11 în clasamentul WTA. Aceasta din urmă venea şi ea imediat după victoria din semifinale. S-a impus cu 7-6 (5), 6-3 în meciul din penultimul act cu Anastasija Sevastova, care fusese întrerupt la 4-4 în primul set.

Bertens nu a avut nici o emoţie în finala cu Julia Goerges şi a reuşit să se impună cu 6-2, 6-1, după un meci care a durat doar 60 de minute. Turneul WTA Premier de la Charleston nu a produs schimbări în Top 10 WTA.

 

Închide ×