Video

VIDEO / La arabi, ca la STEAUA! Keşeru, 4 GOLURI într-un meci!

UPDATE 21:02 / Keşeru face spectacol la Al Gharafa. Atacantul român a marcat 4 goluri în meciul cu Shamal de pe teren propriu. Al Gharafa a cîştigat cu 7-0 meciul de campionat, Keşeru reuşind...
21.03.2015 | 22:03
VIDEO  La arabi ca la STEAUA Keseru 4 GOLURI intrun meci
ADVERTISEMENT

UPDATE 21:02 / Keşeru face spectacol la Al Gharafa. Atacantul român a marcat 4 goluri în meciul cu Shamal de pe teren propriu. Al Gharafa a cîştigat cu 7-0 meciul de campionat, Keşeru reuşind să marcheze în minutele 8, 72, 76 şi 86. Cu cele 4 goluri din meciul de azi, Keşeru ajunge la cota 7 în Qatar. 

UPDATE  21 martie, ora 19:36 / Claudiu Keşeru este într-o formă de invidiat în Qatar. După ce a reuşit o dublă cu Al Shahaniya, etapa trecută, fostul atacant stelist a marcat un gol în meciul de pe teren propriu cu Shamal. În minutul 24, Al Gharafa conduce cu 2-0, prin golurile marcate de Cicero în minutul 7 şi Keşeru în minutul 8.

ADVERTISEMENT

VEZI TOATE GOLURILE!

Loading the player…
Loading the player…
Loading the player…
Loading the player…

********************************

FINAL DE MECI! Al Gharafa s-a impus în meciul din această rundă, scor 3-2, iar două dintre goluri au fost marcate de Keşeru. Ultimul gol al oaspeţilor a fost reuşit de Fodhayli, în timp ce gazdele au marcat prin Vazquez şi Abdullah Alian.

VIDEO CU GOLURILE REUŞITE DE KEŞERU

https://youtu.be/SSHrS1fBaEo

Claudiu Keşeru a reuşit dubla! Românul a marcat un nou gol în minutul 52, iar formaţia sa conduce cu 2-0 în deplasarea de la Al Shahaniya.

ADVERTISEMENT

Al Gharafa conduce cu 1-0 în deplasarea de la Al Shahaniya, după ce românul Claudiu Keşeru a deschis scorul în minutul 22.

Este al doilea gol reuşit de român pentru formaţia din Qatar, după cel reuşit etapa trecută.

În cazul unei victorii, Al Gharafa urcă pînă pe locul 5 în clasamentul din Qatar.