News

Video. La un pas de tragedie. Șofer filmat cum circulă pe contrasens pe Autostrada A4

Un șofer inconștient a fost filmat pe Autostrada A4, circulând pe contrasens. Mașina înmatriculată în județul Prahova putea să provoace un accident cu multe victime.
08.07.2022 | 12:57
Video La un pas de tragedie Sofer filmat cum circula pe contrasens pe Autostrada A4
O mașină a fost filmată pe contrasens, în Constanța. Foto: Ziua de Constanța
ADVERTISEMENT

Potrivit Ziua de Constanța, filmarea l-a surprins pe șoferul kamikaze în jurul orei 10:40, pe autostrada A4, în zona localității Cumpăna, din județul Constanța.

Șofer surprins pe contrasens pe A4

Incidentul a fost filmat de un alt șofer. În filmare se vede cum cei care circulau regulamentar au fost nevoiți să se tragă din fața șoferului care circula pe contrasens. Acesta nu a dat nicio secundă senzația că ar dori să își remedieze greșeala și i-a obligat pe ceilalți participanți la trafic să-i facă loc pentru a trece.

ADVERTISEMENT

Internauții au taxat lipsa de reacție a Poliției.Poliția doarme?? De ce nu se autosesizează? Sau bagă faza că nu era omologată camera video astfel ca nu poate să îi facă nimic? Ăla poate să omoare oameni iar Poliția doarme”, a scris Alex Dascălu.

”Poliția unde este de nu vede, au camere nu se uită ala mor oameni nevinovați din cauza la niște inconștienți”, a completat un alt cetățean.

ADVERTISEMENT

Lipsa de reacție a oamenilor legii a fost taxată dur și de alți internauți, care au ”explicat” unde sunt, în acele momente, polițiștii: ”La coadă la shaorma”.

Potrivit Antena 3, nu este pentru prima dată când astfel de situații sunt înregistrate pe autostrada A4 sau A2, în apropiere de Constanța. În urmă cu un an, în 20 iulie 2021, zeci de șoferi au fost surprinți când circulau pe contrasens.

ADVERTISEMENT

Explicația acestora a fost șocantă. Șoferii au declarat la Poliție că se temeau că autostrada ar putea fi aglomerată pe traseul obișnuit, astfel că nu au avut nicio problemă în a încălca legea.

Conform legii, șoferii care sunt prinși că circulă pe contrasens pe Autostradă se aleg cu permisul suspendat pentru două luni, pedeapsă considerată foarte mică de majoritatea participanților la trafic.

ADVERTISEMENT

În condițiile în care inconștienții care circulă pe contrasens pun viața tuturor în pricol, pedeapsa ar trebui să fie mult mai dură, cred majoritatea românilor.

ADVERTISEMENT
Tags: