VIDEO. Lecţie pentru Şumudică! Juve a bătut-o pe West Ham, iar Higuain şi-a făcut debutul

Gabriel Esanu   
in Video
08/08/2016, 00:00
VIDEO. Lecţie pentru Şumudică! Juve a bătut-o pe West Ham, iar Higuain şi-a făcut debutul

Juventus a obţinut o victorie pe terenul lui West Ham, adversara Astrei din faza play-off a Ligii Europa, scor 3-2m într-o partidă amicală. Gonzalo Higuain a jucat primele sale minute pentru Juventus, după transferul de la Napoli, pentru 90 de milioane de euro. Starul argentinian a fost introdus la începutul reprizei a doua, în locul lui Mario Mandzukic, dar nu a avut realizări notabile.

Juventus a început foarte tare partida de la Londra şi a marcat prin Dybala şi Mandzukic, minutele 18 şi 21. Cel mai periculos jucător al “ciocănarilor” a adus egalarea cu o dublă, minutele 34 şi 52. Simone Zaza a stabilit scorul final, după ce a marcat şi el în minutul 85.

Astra o va întîlni pe West Ham în faza play-off a Ligii Europa. Partida tur se joacă pe 18 august, la Giurgiu, iar returul va avea loc o săptămînă mai tîrziu, la Londra.

Ştirea MOMENTULUI

Cinci ani de la dispariția lui Costică Ștefănescu! Interviu tulburător cu văduva fostului mare internațional!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×