News

Leo Messi, declaraţii INCENDIARE despre plecarea de la Barcelona: “E complicat. Lucrurile se schimbă în fotbal!”

Leo Messi este simbolul Barcelonei şi în opinia unora, cel mai bun jucător din toate timpurile. Argentinianul a reuşit performanţe incredibile la clubul catalan în cei 10 ani de cînd evoluează...
Autor: Marian Popovici | 18.11.2014 | 16:31

Leo Messi este simbolul Barcelonei şi în opinia unora, cel mai bun jucător din toate timpurile. Argentinianul a reuşit performanţe incredibile la clubul catalan în cei 10 ani de cînd evoluează la echipa de seniori a clubului. Sezonul acesta nu a început foarte bine pentru Barcelona şi pentru Messi şi argentinianul agită serios apele la club, spunînd pentru prima dată că viitorul său s-ar putea să nu se lege în totalitate de Barca. 

Leo Messi a dat un interviu incendiar pentru ziarul argentinian Ole, în care a dat răspunsuri la mai multe teme în ceea ce-l priveşte. Argentinianul a declarat: “Avem un an dificil. Dar cred că ne vom reveni. Fotbalul poate lua multe turnuri. Chiar dacă am spus în repetate rînduri că voi rămîne la Barcelona, sînt multe lucruri care nu se întîmplă cum vreau. E complicat, se întîmplă multe în acest moment la Barcelona”, a declarat Messi. (Sursă video: MundoDeportivo)

Atacantul argentinian a vorbit despre subiectele fierbinţi în ceea ce-l priveşte, dar şi despre rivalitatea lui cu portughezul Cristiano Ronaldo.

Despre finala campionatului mondial pierdută în faţa Germaniei: “Ne-a durut pentru că am ajuns acolo. Am avut multe şanse să închidem acel meci. Aşa că, modul în care am pierdut e şi mai dureros. Dar, chiar şi aşa, au fost puţini care ne dădeau şanse să jucăm finala”, a spus Messi.

Performanţa lui de la Campionatul Mondial: “Mi-ar fi plăcut să joc mai bine în semifinală şi în finală. Nu au fost cele mai bune două meciuri, dar sînt mulţumit cu performanţa mea de la mondial”.

Obiectivele Argentinei: “Ce a fost a fost. Trebuie să lăsăm Cupa Mondială în urmă şi să ne gîndim la Copa America, competiţie pe care trebuie să o cîştigăm”

Sabella(fostul selecţioner) şi Martino (actualul selecţioner): Cu Alejandro (Sabella) am avut un joc spectaculos. Am avut rezultate, am avut o atmosferă bună în grup. Cu Martino e un nou început. L-am avut antrenor la Barcelona şi sînt încrezător. Sînt mulţumit de această alegere”

Despre duelul cu Portugalia lui  Cristiano Ronaldo: “Astăzi e un meci amical. Nu e relevant rezultatul. E un test bun, ne va ajuta să ne îmbunătăţim jocul, să reglăm unele chestii tactice. E doar un meci pînă la urmă” a declarat Messi.

Interviul dat de Messi a făcut mare vîlvă în presa spaniolă, pasajele în care vorbeşte despre plecarea de la Barcelona fiind preluate de toate ziarele din peninsula iberică.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!