Cele mai citite

VIDEO / Leonardo DiCaprio şi Venturi anunţă asocierea într-un proiect pentru Formula E

Cunoscutul star de cinema Leonardo DiCaprio şi Venturi Automobiles au anunţat planurile de a forma o echipă de Formula E....
10.12.2013 | 12:14
VIDEO / Leonardo DiCaprio şi Venturi anunţă asocierea într-un proiect pentru Formula E
ADVERTISEMENT

Cunoscutul star de cinema Leonardo DiCaprio şi Venturi Automobiles au anunţat planurile de a forma o echipă de Formula E.

Venturi Grand Prix Formula E Team, cu sediul la Monaco, va concura în Campionatul Formula E, care va începe în septembrie 2014. Conform lui DiCaprio, „Viitorul planetei noastre depinde de abilitatăţile noastre de a dezvolta vehicule eficiente şi nepoluante. Venturi Grand Prix s-au arătat a fi vizionari prin decizia lor de a forma o echipă de curse în competiţii nepoluante şi mă bucur că pot să iau parte la acest efort.”
Pe lîngă intenţiile de a forma o echipă de Formula E, Venturi şi-au confirmat şi intenţiile de a deveni un constructor pentru acest campionat. Nu se ştiu încă foarte multe detalii, dar maşina produsă de companie va debuta în al doilea sezon şi va folosi un sistem de propulsie bazat pe cel de pe modelul VBB-3, folosit în încercarea de a doborî recordul de viteză pentru vehicule electrice.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri