Nicio categorie

VIDEO / Loredana Chivu a băgat bărbaţii în fibrilaţii

Loredana Chivu a dat o noapte intreaga din fese si s-a frecat lasciv de bara! Toti barbatii i-a bagat in boala! "A dat numai motoare verticale, d-alea supranaturale" Desi este somera de lux, Loredana...
04.02.2015 | 12:40

Loredana Chivu a dat o noapte intreaga din fese si s-a frecat lasciv de bara! Toti barbatii i-a bagat in boala! “A dat numai motoare verticale, d-alea supranaturale” Desi este somera de lux, Loredana Chivu continua sa faca senzatie atunci cand apare in public.

Vezi VIDEO

Pentru ca timpul ii permite, fosta asistenta TV a crescut numarul iesirilor in club, incercand astfel sa ramana in centrul atentiei si sa compenseze absenta de pe “sticla”. Weekend-ul trecut, sexoasa blonda s-a distrat intr-un club de fite din zona Arcul de Triumf, intr-o gasca numeroasa de fete, apropiate de Loredana ca infatisare, tinuta si miscari.

A 2

Blonda insa a fost sufletul petrecerii. Imbracata intr-o rochie neagra mulata, cu spatele gol cat sa se vada tatuajul imens, fosta “pacatoasa” si-a scos la inaintare bunul sau cel mai de pret, si anume fundul, pe care l-a intrebuintat serios pe toata durata serii, intr-un program maraton de dans si miscari lascive.
A 3
Mai mult, Loredana a profitat de faptul ca se afla in imediata apropiere a unei bare de striptease, folosita drept accesoriu de dansatoare. Usor, usor, Lore s-a apropiat de bara si a inceput sa “dea motoare verticale, d-alea supranaturale”, spre deliciul barbatilor din club, care au putut asista, gratis, la un show de zile mari al sexoasei blonde.
A 4

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri