ADVERTISEMENT
Pariuri sportive

Lucescu explică eşecul cu Dinamo! Pe cine crezi că a găsit vinovat?

Mircea Lucescu a luat foc, după înfrîngerea cu 0-1 din derby-ul Ucrainei, cu Dinamo Kiev. Il Luce a găsit principalul vinovat pentru rezultatul lui Şahtar de pe Olimpiyskiy: centralul...
Autor: Dan Rosu | 06.10.2014 | 13:17
Lucescu explică eşecul cu Dinamo! Pe cine crezi că a găsit vinovat?

Mircea Lucescu a luat foc, după înfrîngerea cu 0-1 din derby-ul Ucrainei, cu Dinamo Kiev. Il Luce a găsit principalul vinovat pentru rezultatul lui Şahtar de pe Olimpiyskiy: centralul Mozharovskiy. Arbitrul l-a eliminat pe Şevchuk după doar o oră de joc. “Acest cartonaş roşu a fost o invenţie. S-a văzut că adversarii noştri au avut nevoie de ajutor pentru a ne învinge. Este o bătaie de joc vizavi de fotbal, vizavi de noi, de suporteri, vizavi de toata lumea”, a reacţionat Lucescu în conferinţa de presă de după meci.

ADVERTISEMENT

Antrenorul lui Şahtar a mers şi mai departe. A atacat dur şi Federaţia din Ucraina. “Se doreşte ca acest campionat să fie cîştigat de oricine, în afară de Şahtior”, a adăugat tehnicianul.

Eşecul cu Dinamo a fost al doilea al sezonului pentru Şahtar. “Minerii” sunt pe locul 3 în campionat, la patru puncte de liderul Dnepr.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!