VIDEO / ADIO, titlu!? FATIDICUL minut 90+3: Dinamo Kiev cîştigă, Şahtar pierde! Cîte 2 puncte VITALE!

Marian Popovici   
în STIRI INTERNATIONALE
08/03/2015, 18:20
VIDEO / ADIO, titlu!? FATIDICUL minut 90+3: Dinamo Kiev cîştigă, Şahtar pierde! Cîte 2 puncte VITALE! GALERIE FOTO

UPDATE 15:52 / Dinamo Kiev cîştigă dramatic meciul de la Olimpik Doneţk cu 1-0. Unicul gol al meciului a fost marcat de Burda în minutul 90+3 şi echipa lui Rebrov se distanţează la 7 puncte de Şahtar Doneţk.

Este o nouă lovitură pentru Mircea Lucescu, în condiţiile în care Şahtarul a fost egalat tot în prelungiri în meciul cu Metalist Harkov. Cu acest rezultat, Şahtar are şanse minime la titlu, în condiţiile în care Dinamo Kiev e neînvinsă în campionat.

Vezi clasamentul în galerie foto – click pe poză!

UPDATE 19:40 / Mircea Lucescu a fost nervos la conferinţa de presă după meci şi a pus tunurile după jucători: “E inadmisibil să încasăm un gol aşa cum a fost cel din minutul 93. Jucătorii s-au relaxat cînd am avut avantaj şi un om în plus pe final de meci. Pentru ei, meciul s-a încheiat după ce au marcat golul doi.

În ultima fază, a fost un fault prostesc care le-a permis celor de la Metalist să egaleze. Unii jucători care sînt de un an la echipă nu înţeleg încă faptul că spiritul Şahtarului este de a cîştiga”, a declarat Lucescu la finalul meciului.

Şahtar Doneţk a încheiat la egalitate 2-2 deplasarea de la Harkov, cu Metalist. Meciul a fost unul dramatic, echipa lui Lucescu a încasat golul egalizator în minutul 90+3, echipa adversă avînd şi un om în minus. 

Dovhy a deschis scorul pentru Metalist în minutul 17, însă în finalul reprizei totul s-a întors în favoarea Şahtarului cînd Ryzhuk a fost eliminat de la gazde şi oaspeţii au primit un penalty, transformat de Srna. Luiz Adriano a marcat în minutul 72, golul de 2-1 pentru Şahtar, însă la ultima fază a meciului, Pryomov a adus un egal nesperat pentru Metalist, cu toate că arbitrul arătase doar 2 minute de prelungiri!

Egalul care o costă titlul

Rezultatul de la Harkov o costă extrem de scump pe Şahtar Doneţk. Echipa lui Mircea Lucescu este în acest moment la 4 puncte de liderul Dinamo Kiev. Şahtarul a adunat 35 de puncte după primele 16 etape.

Dinamo Kiev se poate distanţa însă la 7 puncte avans dacă va învinge azi, pe teren propriu, Olimpik Doneţk, o distanţă ce va fi foarte greu de recuperat de Şahtar, în condiţiile vitrege prin care trece echipa lui Lucescu din cauza războiului. Asta în timp ce echipa lui Serghei Rebrov face un campionat perfect pînă acum. Nu a suferit nici o înfrîngere şi a încheiat doar de 3 ori la egalitate în cele 15 etape.

VEZI VIDEO GOLURILE DIN METALIST – ŞAHTAR 2-2

Gol  1-0 (Dovhy)

http://youtu.be/utrq7S8PfcI

Gol 1-1 (Srna)

http://youtu.be/CIQeQcxSuLE

Gol 1-2 (Adriano)

Loading the player…

Gol 2-2 (Priyomov)


Vladimir Priyomov 2:2 | Metalist Kharkiv… by EuropeanLeagueLiveGoal

Închide ×