Fotbal international

VIDEO. Lukaku, primul gol pentru Manchester United! Mourinho i-a cerut arbitrului să îl elimine pe unul dintre jucătorii săi!

Manchester United a disputat luni seară un amical contra celor de la Real Salt Lake, la Utah, pe care formaţia pregătită de Jose Mourinho l-a câştigat cu 2-1. Romelu Lukaku a marcat primul său...
18.07.2017 | 10:03
VIDEO Lukaku primul gol pentru Manchester United Mourinho ia cerut arbitrului sa il elimine pe unul dintre jucatorii sai

Manchester United a disputat luni seară un amical contra celor de la Real Salt Lake, la Utah, pe care formaţia pregătită de Jose Mourinho l-a câştigat cu 2-1. Romelu Lukaku a marcat primul său gol pentru United, care a jucat cu un om în minus din minutul 66, când Antonio Valencia a fost eliminată pentru o intrare foarte dură la americanul Sebastian Saucedo.

În mod ironic, Jose Mourinho a fost cel care a decis ca Antonio Valencia să fie eliminat. După intrarea dură a fotbalistului englez, centralul partidei, Allen Chapman, i-a propus lui Mourinho să îl schimbe pe Valencia, dar tehnicianul portughez a refuzat şi a spus că preferă ca Valencia să fie eliminat, ceea ce s-a şi întâmplat în cele din urmă.

Imediat după meci, însă, Mourinho i-a luat apărarea lui Valencia şi a spus că intrarea fotbalistului său nu ar fi trebuit pedepsită cu un cartonaş roşu, deoarece nu a reprezentat un pericol de accidentare şi nici nu a întrerupt un atac periculos.

LUKAKU, PRIMUL GOL LA MANCHESTER UNITED

Mkhitaryan şi Lukaku au marcat pentru Manchester United, ambele reuşite în prima repriză, după ce Silva a deschis scorul pentru Real Salt Lake. Este primul gol pentru Romelu Lukaku în tricoul lui Manhcester United. Belgianul mai jucase o repriză şi în amicalul pe care United l-a câştigat împotriva celor de la LA Galaxy, sâmbătă, scor 5-2.

Pentru United urmează trei super amicale într-o săptămână! Diavolii vor înfrunta pe Manchester City, joi, pe Real Madrid, duminică, şi pe FC Barcelona, miercurea viitoare, pe 25 iulie.