Carousel hot news

VIDEO. Comedia penaltyurilor. United a bătut Real Madrid

Stadionul din San Francisco a fost gazda duminică noaptea a meciului dintre Manchester United, câştigătoarea Europa League şi Real Madrid, dubla învingătoare a Ligii Campionilor, în cadrul...
24.07.2017 | 09:07
VIDEO. Comedia penaltyurilor. United a bătut Real Madrid
ADVERTISEMENT

Stadionul din San Francisco a fost gazda duminică noaptea a meciului dintre Manchester United, câştigătoarea Europa League şi Real Madrid, dubla învingătoare a Ligii Campionilor, în cadrul competiţiei International Champions Cup.Nu peste mult timp cele două echipe vor fi din nou faţă în faţă, la Skopje, dar de această dată oficial, pentru a disputa Supercupa Europei.

La San Francisco, deşi interesul pentru meci a fost mare, nu a fost decât 70 la sută din capacitatea de 67.0000 locuri ocupată, datorită sumelor exorbitante la care s-au vândut biletele. Nu a fost un meci deosebit ca spectacol, de la Real lipsind doi oameni cheie, Sergio Ramos în apărare şi Cristiano Ronaldo, dar cu toate acestea a plăcut, mai ales prin faptul că a fost foarte multă determinare în jocul ambelor echipe, deşi era un amical. Poate prea multă chiar, deoarece spaniolul Ander Herera de la United a ieşit după numai cinci minute, serios accidentat.

Manchester United-Real Madrid. Transferul de 35 de milioane a lui Mourinho a fost catastrofă

S-a impus United cu scorul de 2-1 după lovituri de departajare. La această competiţie, în caz de egalitate după 90 de minute, se bat lovituri de departajare şi rezultatul se trece, la final, cu un gol în plus pentru învingători, faţă de cât a fost la finalul timpului regulamentar. Prima a marcat echipa lui Mourinho, prin cel mai bun jucător de câmp al partidei, francezul Anthony Martial, care a driblat trei adeversari şi Lingaard a îndeplinit formalitatea, din faţa porţii.

ADVERTISEMENT

Real a dus meciul la lovituri de departajare graţie penaltyului transformat în repriza secundă de Casemiro, după un fault inutil şi stupid făcut în careu de noua achiziţie a lui United, suedezul Lindelof, care a costat 35 de milioane de euro. Comicul s-a produs la loviturile de departajare, unde jucătorii cu salarii de sute de mii de euro pe săptămână abia au izbutit să transforme TREI din cele ZECE lovituri. United a marcat de două ori şi Real doar o dată din câte cinci încercări fiecare echipă.

Pe 8 august, la Skopje va fi un Manchester United-Real Madrid mult mai serios, dar nici atunci nu se ştie dacă la campioana Europei va reveni Cristiano Ronaldo.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri