News

VIDEO Maria Grapini a țipat la Donald Tusk în Parlamentul European. Ce a enervat-o pe europarlamentara PSD. Reacția oficialului european!

04.07.2019 | 18:08
Maria Grapini a țipat la Donald Tusk în Parlamentul European

Europarlamentarul Maria Grapini a țipat la Donald Tusk în Parlamentul European! Europarlamentarul PSD s-a aprins ăn timpul bilanțului Consiliului European sub mandatul lui Donald Tusk și i-a reproșat acestuia că nu și-a ținut promisiunea de a introduce România și Bulgaria în Schengen!

Maria Grapini a țipat la Donald Tusk în Parlamentul European

Imediat după ce l-a luat la rost pe fostul președinte al Consiliului European, europarlamentarul PSD a emis un comunicat cu titlul „Maria Grapini, șah mat la Donald Tusk!”.

„Prima intervenție a Mariei Grapini, în plenul Parlamentului European din noua legislatură, de joi, 4 iulie, a confirmat practic faptul că promisiunea făcută alegătorilor săi este pe deplin respectată. Europarlamentarul nu și-a schimbat nici linia, nici atitudinea, nici poziția”, se arată în comunicatul Mariei Grapini despre ea însăși, în care scrie că a avut „un discurs percutant”, „o intervenție dură”.

Prima intervenție la prima plenară din acest mandat!

Gepostet von Maria Grapini Europarlamentar am Donnerstag, 4. Juli 2019

Donald Tusk nici nu a ascultat-o pe Maria Grapini

Donald Tusk este surprins în înregistrarea video a Parlamentului European că privește ușor amuzat manifestarea europarlamentarului român. Din imagini se vede că fostul președinte al Consiliului European nici măcar nu o ascultă pe Maria Grapini, sau cel puțin nu o înțelege, deoarece nu poartă căștile cu traducerea discursului Mariei Grapini și nici nu se grăbește să le pună pe urechi.

La finalul intervenției, Grapini a ridicat tonul și la noul președinte al Parlamentului European, David Sassoli, căruia i-a arătat ce trebuie să facă în mandatul său. Maria Grapini a șocat pe toată lumea atunci când a apărut pe listele PSD la europarlamentarele din 26 mai 2019, deși nimeni nu știa că este membru PSD, deoarece a ajuns la Parlamentul European, în mandatul trecut, pe listele Partidului Umanist.

”Eu, de când am intrat în politică, în Partidul Umanist, am fost totdeauna în alianță cu PSD. Niciodată nu am fost fără alianță, ca să clarificăm lucrurile. Ok. Eu sunt membru PSD. La o înțelegere cu partidul pe care nu consider că îl trădez, pentru că partidul este de centru-stânga, și de aceea am și fost compatibili cu politica PSD-ului…

La o înțelegere, pentru că nu au fost doar oameni din Partidul Umanist și din PSD, ci și cetățeni care au spus − “Ai fost cea mai vocală, cea mai vizibilă, trebuie să continui”. Într-un mod foarte rațional, am făcut un calcul cu colegii și am văzut clar că nu facem pragul cu Partidul Umanist. Mi s-a propus de PSD, așa cum s-a propus la încă trei persoane − lui Carmen Avram și preotului − să intru în PSD”, a declarat Maria Grapini pentru pressone.ro.