ADVERTISEMENT
Cele mai citite

VIDEO. Măsuri fără precedent luate înainte de Albania – Serbia!

În grupa I urmează un meci cu grad mare de risc, între Albania şi Serbia. Tensiunile dintre cele două ţări, din cauza regiunii Kosovo, poate declanşa un măcel pe stadion, aşa că la Elbasan...
Autor: Adrian Căpriţă | 07.10.2015 | 13:24
VIDEO. Măsuri fără precedent luate înainte de Albania - Serbia!

În grupa I urmează un meci cu grad mare de risc, între Albania şi Serbia. Tensiunile dintre cele două ţări, din cauza regiunii Kosovo, poate declanşa un măcel pe stadion, aşa că la Elbasan vor fi luate nişte măsuri incredibile.

ADVERTISEMENT

Vor fi peste 1500 de poliţişti mobilizaţi, iar circulaţia va fi interzisă începînd cu orele prînzului. Mai mult, barurile şi magazinele din zonă vor fi şi ele închise. Pe terasele unor blocuri vor fi instalaţi lunetişti, iar două elicoptere ale poliţiei vor monitoriza oraşul.

Biletele nu au putut fi cumpărate de oricine, fiecare tichet fiind dat unui cumpărător, iar acesta trebuie să se prezinte cu buletinul la intrarea în stadion.

ADVERTISEMENT

 

Meciul tur, disputat la Belgrad, a fost anulat din cauza unei încăierări între jucători izbucnit după ce o dronă a pătruns pe teren cu simboluri naţionaliste albaneze.

Duelul dintre Albania şi Serbia se va disputa joi, 8 octombrie, începînd cu ora 21:45.

INCIDENTELE DIN TUR

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!