Cele mai citite

VIDEO / Meci DRAMATIC la Cupa Africii. Gol la ultima fază. Senegalezii, în delir

După o serie de meciuri care s-au terminat la egalitate, scor 1-1, în Cupa Africii, Ghana şi Senegal au dat peste cap ”algoritmul” de pe ”Continentul Negru”. Cele două echipe au fost...
Autor: Claudiu Melinte | 19.01.2015 | 22:56
VIDEO / Meci DRAMATIC la Cupa Africii. Gol la ultima fază. Senegalezii, în delir

După o serie de meciuri care s-au terminat la egalitate, scor 1-1, în Cupa Africii, Ghana şi Senegal au dat peste cap ”algoritmul” de pe ”Continentul Negru”. Cele două echipe au fost foarte aproape să termine 1-1 meciul, însă meciul a căpătat un dramatism impresionant în minutele de prelungire. În minutul 90+2 al întîlnirii, scorul era egal, 1-1, şi se părea că va fi al 4-lea rezultat de egalitate din 5 partide la Cupa Africii. Andre Ayew a deschis scorul în minutul 14 pentru Ghana, iar Diouf a restabilit egalitatea în minutul 58. Moussa Sow a stabilit scorul final în minutul 90+3, atunci cînd nimeni nu mai credea că se mai poate schimba soarta meciului.

http://youtu.be/EvQno8Gkk4k

În celălalt meci al zilei, Algeria s-a impus cu 3-1 împotriva Africii de Sud. ”Bafana Bafana” a deschis scorul în minutul 51 prin Phala, iar 3 minute mai tîrziu a avut şansa să facă 2-0, dar Rantie a ratat o lovitură de la 11 metri. Văzînd şansa pe care o au, algerienii au ieşit la rampă. Hlatshwayo a marcat în proprie poartă şi a restabilit egalitatea în minutul 67, în timp ce Ghoulam (72) şi Slimani (83) au stabilit scorul final: Algeria – Africa de Sud 3-1.

http://youtu.be/eXnXduM3RzA

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!