Video. Scandal la Miami Open! Doi jucători, la un pas de bătaie pe teren: “Fraiere, să te uiţi la mine când vorbesc cu tine!”

Irina Aldea   
in Sporturi
23/03/2018, 11:24
Video. Scandal la Miami Open! Doi jucători, la un pas de bătaie pe teren: “Fraiere, să te uiţi la mine când vorbesc cu tine!”

Moment de necrezut la Miami, în meciul dintre Daniil Medvedev şi Stefanos Tsitsipas, din primul tur al turneului din Florida. La finalul partidei, grecul l-a înjurat pe Medvedev şi până la un conflict fizic a mai fost doar un pas. Totul a pornit după ce Tsitsipas a cerut o pauză de toaletă în timpul setului decisiv, la 2-1 pentru Medvedev, însă a lipsit cinci minute şi 22 de secunde, conform cronometrului oficial, spre nemulţumirea lui Medvedev.

Tsitsipas a pierdut meciul cu 6-2, 4-6, 2-6, iar la final l-a înjurat pe Medvedev, moment în care rusul a sărit să-l bată, dar arbitrul a intervenit şi a oprit la fix scandalul. “Mai bine taci naibii din gură. Fraiere, să te uiţi la mine când vorbesc cu tine! Ai probleme? Eşti nervos? Ai avut nevoie urgentă să mergi la toaletă şi ţi-a luat cinci minute? Iar apoi, dacă spui că îţi pare rău, crezi că eşti băiat bun? Uită-te la mine! Hei, nu te uiţi la mine? El a început, da, el a început. A spus: «Rahat, Rusia!» Crezi că e normal?!”, a spus Medvedev pe teren la finalul meciului.

Moment incredibil la Miami Open

“Puştiul nu ştie să lupte. Dacă nu spune nimic, nu am nicio problemă. Dar dacă îmi spune ceva şi vrea să ne batem. Nici nu se uită la mine. Dacă vrea să se bată, foarte bine, dar eu nu vreau să mă bat. Am făcut ceva greşit în timpul meciului? Ştiu că pot fi rău uneori în timpul meciurilor, dar acum nu am făcut nimic. Ce am făcut? Iar tipul spune ceva, vrea să ne batem. Dumnezeule!”, i-a transmis Medvedev grecului.

Ştirea MOMENTULUI

Cine transmite la TV Valencia – Juventus, din grupele Champions League! “Liliecii” nu se tem de Ronaldo

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×