Fotbal intern

Video MEMORABIL! Cum a reacționat Gică Hagi la golul lui Ianis cu Anglia. Era in mijlocul suporterilor

22.06.2019 | 22:34
Video MEMORABIL Cum a reactionat Gica Hagi la golul lui Ianis cu Anglia Era in mijlocul suporterilor

România a învins Anglia cu 4-2 la EURO U21, producând una dintre cele mai mari surprize de la acest turneu final. Gică Hagi a fost în tribunele arenei din Cesena și s-a bucurat ca orice suporter la golurile naționalei.

Cum a reacționat Gică Hagi la golul lui Ianis cu Anglia

Cel mai mult s-a bucurat însă la reușita fiului său Ianis, care a dus scorul la 2-1. Hagi s-a îmbrățișat imediat cu fiica sa și cu bunul său prieten Gică Popescu. Echipa TVR i-a arătat lui Hagi modul în care a celebrat golul fiului său, acesta bucurându-se să revadă acele momente.

Bucuria familiei Hagi la golul Ianis!

EURO 2019 | Imagini pentru istorie! S-a predat ştafeta! Pe gazon, Ianis Hagi a copiat o bucăţică din tatăl său – cel din urmă cu două decenii – şi a deschis drumul către o victorie uriaşă! În tribună, Gheorghe Hagi s-a transformat în suporterul pătimaş al unei echipe care poate schimba faţa fotbalului românesc! Tată şi fiu – trecut, prezent şi viitor pentru fotbalul românesc!#HaiRomania #EuroU21 #Euro2019 #U21Euro

Gepostet von TVRSport am Samstag, 22. Juni 2019

Ianis Hagi are două goluri la EURO U21, marcând atât împotriva Croației, cât și împotriva Angliei. Cu șase puncte, România este 95% calificată în semifinale fie din postura de câștigătoare a grupei, fie din postura de cea mai bună ocupantă a locului 2.

Gica Hagi a revazut pe camera momentele bucuriei. Sursa foto Facebook Marian Olaianos
Gica Hagi a revazut pe camera momentele bucuriei. Sursa foto Facebook Marian Olaianos

Generația U21 este formată în mare parte de jucători crescuți la Academia Hagi. Florinel Coman, eroul partidei cu Anglia, a jucat pentru Viitorul, FCSB transferându-l ulterior și devenind cel mai scump jucător transferat vreodată în campionatul intern.

Gică Hagi se pregătește să dea o lovitură importantă de imagine prin transferul lui Ianis Hagi. Fiul său e dorit insistent de două cluburi de top din Europa, Sevilla și Ajax. Ianis are șanse mari să ajungă la Sevilla, în La Liga.

Un alt jucător crescut de Academia Hagi, Răzvan Marin s-a transferat recent pe 12 milioane de euro de la Standard Liege la Ajax. Acesta nu poate evolua însă la EURO U21, după ce „lăncierii” au refuzat să-l lase să joace pentru a se pregăti alături de noii săi colegi din Olanda.

România joacă ultimul meci din grupe luni, de la ora 22.00, în compania Franței. Un egal califică ambele echipe în semifinale.

Tags: