VIDEO / Mercedes Clasa S Coupe va avea faruri cu cristale Swarovski!

Mercedes-Benz a prezentat oficial noul S-Class Coupe....
11.02.2014 | 15:53
VIDEO  Mercedes Clasa S Coupe va avea faruri cu cristale Swarovski

Mercedes-Benz a prezentat oficial noul S-Class Coupe.

Clasa CL se va denumi de acum încolo Clasa S Coupe, o maşină elegantă şi luxoasă cu două uşi, care va fi prezentată publicului pentru prima dată luna viitoare, la Salonul Auto de la Geneva. Noul model are o capotă lungă, suprafaţă vitrată mare şi aripi evazate, cu jante ale căror dimensiuni variază de la 18 la 20 de inci.

Interiorul este preluat în mare parte de la limuzina S-Class, dar cu un volan „Super Sport”, în timp ce ceasul analogic a fost eliminat.
În spate există două locuri separate, iar interiorul se poate comanda în noile culori maron, roşu Bengal şi „porţelan”.

Iniţial, modelul va fi disponibil în varianta S 500 Coipe, cu motor V8 de 4,7 litri şi o putere maximă de 455 CP. Vor urma şi alte versiuni, printre care şi un S63 AMG Coupe, cu un motor V8 biturbo de 5,5 litri, cu o putere maximă de 593 CP şi un cuplu maxim de 900 Nm.

Maşina va avea o evoluţie a sistemului Magic Body Control, care va permite maşinii să se încline înspre interiorul virajelor cu până la 2,5 grade, pentru a limita acceleraţia laterală resimţită de ocupanţi.
O opţiune şi mai interesantă sînt farurile cu 47 de cristale Swarowski. 17 dintre acestea vor forma farurile de zi, iar 30 de cristale rotunde vor forma semnalizatoarele.

Vezi video: