News

Video. Mesajul lui Florin Salam, după ce s-a spus că a murit: ”Sunt bine, în câteva zile ajung acasă”

Florin Salam a transmis un mesaj, la câteva ore după ce a apărut informația că a murit. Cântărețul de manele dă asigurări că e bine și spune că va ajunge acasă în câteva zile.
14.08.2022 | 00:07
Video Mesajul lui Florin Salam dupa ce sa spus ca a murit Sunt bine in cateva zile ajung acasa
Mesajul transmis de Florin Salam din spital, la câteva ore după știrea că a murit. Sursa foto: colaj Fanatik / YouTube
ADVERTISEMENT

Sâmbătă seara, la câteva ore după ce în presă a apărut informația că a murit, Florin Salam a avut o primă reacție. El a transmis un mesaj video pe pagina sa de Facebook.

Mesajul transmis de Florin Salam din spital, la câteva ore după știrea că a murit

Într-o filmare care pare făcută cu telefonul mobil de pe patul de spital, interpretul de manele a dat asigurări că se simte bine.

ADVERTISEMENT

Florin Salam dă de înțeles că este infectat cu Covid-19 și face un apel ”să luăm în serios problema asta cu Covidu, că noi câteodată facem caterincă”.

Din imagini reiese faptul artistul e obosit, probabil în urma tratamentului împotriva bolii. Cu toate acestea, reușește să fie coerent în exprimare.

ADVERTISEMENT

Artistul le mai spune fanilor săi că speră ca în câteva zile să iasă din spital și să revină alături de cei dragi.

”Vă salut, oameni buni, al vostru Florin Salam vă salută cu respect. Fac acest filmuleț în primul rând pentru familia mea, pentru tot ce înseamnă neamurile mele din provincie, că nu am neamuri doar la noi în București”, își începe cântărețul mesajul.

ADVERTISEMENT

Apoi explică faptul că a trecut printr-o perioadă dificilă în ultimele zile și că familia lui nu știe care este starea lui de sănătate. Acesta a precizat că s-a îmbolnăvit după ce ”acum trei, patru zile am cântat într-un loc”. 

Florin Salam își liniștește familia: ”În două-trei zile ajung acasă”

Salam s-a adresat apoi familiei și rudelor sale. Acesta i-a asigurat că e bine și va reveni în curând acasă.

ADVERTISEMENT

”Există persoane care stau cu adevărat cu grija mea, și mă refer la copiii mei și la familia mea. Le spun să stea liniștiți, că eu sunt bine, în două trei zile pot să ajung și acasă.

Trebuia și astăzi să ajung acasă dar au spus să mai stau puțin ca să pot să ies cum trebuie, în formă. Nu vă mai îngrijorați, sunt bine, doar că mi-a fost puțin rău că asta e situația, trecem peste.

Într-o zi două o să fiu cum trebuie, o să revin și să merg la cântările mele. Oricine poate să pățească o situație din asta și trebuie să iasă din ea, nu trebuie să-l bage ma rău psihic. Stați liniștiți. Vă pupă al vostru Florin Salam”, își încheie cântărețul de manele mesajul.

ADVERTISEMENT
Tags: