News

Vila lui Messi e peste Palatul lui Gigi şi OZN-ul “Baciului”

Leo Messi se va muta într-un palat spectaculos, care l-a costat o avere! Argentinianul vrea să se stabilească definitiv în Barcelona împreună cu familia sa. Prin urmare, a cerut ajutorul unui...
03.10.2013 | 13:36

Leo Messi se va muta într-un palat spectaculos, care l-a costat o avere! Argentinianul vrea să se stabilească definitiv în Barcelona împreună cu familia sa. Prin urmare, a cerut ajutorul unui arhitect celebru din Spania care le-a construit case multor vedete, printre care şi Naomi Campbell.

11
Luis Garrido a ţinut cont de faptul că fotbalul este viaţa lui Messi şi i-a proiectat argentinianului o adevărată vilă SF, care seamănă cu un teren de fotbal ”high-tech”. ”Casa este în forma unui balon de fotbal. Simbolizează viaţă lui Leo”, a spus arhitectul.

Capture54

De la înălţime, casa arată exact ca un teren de fotbal. Are două garaje, un subsol imens şi aproape jumătate din curte este acoperită cu apă. În centru este aşezată locuinţa propriu-zisă, care seamănă cu o minge de fotbal. Acoperişul este format din panouri solare care se pot demonta: ”Este o casă ideală pentru el”, spune arhitectul.

Vezi Video

Palatul lui Gigi Becali poleit cu aur este o casă de la ţară în comparaţie cu vila lui Messi.

2012_09_20_palatul lui gigi becali_rsz

Gică Popescu a avut şi el o casă SF, pe care a vîndut-o în urmă cu ceva timp. Dintr-o parte, vila fostului internaţional arată cu un OZN.

vila_gica_popescu_cfc4e1e770