Sporturi

VIDEO. Mihaela Buzărnescu și-a făcut praf antrenorul la WTA Doha. “Nu mă ajuți deloc. M-am săturat!”

12.02.2019 | 18:31
VIDEO Mihaela Buzarnescu sia facut praf antrenorul la WTA Doha Nu ma ajuti deloc Mam saturat

Mihaela Buzărnescu, numărul 27 WTA, a fost eliminată de Jelena Ostapenko (22 WTA), scor 1-6, 6-4, 2-6, în primul tur de la WTA Doha, dar sportiva din România și-a făcut praf antrenoarea.

În setul decisiv al întâlnirii cu Jelena Ostapenko, Mihaela Buzărnescu a cerut intervenția antrenoarei sale, iar sportiva din România a avut o ieșire nervoasă în timpul dialogului purtat cu Justyna Jegiolka.

Mihaela Buzărnescu și-a făcut praf antrenorul la WTA Doha

  • Mihaela Buzărnescu: Ce?
  • Justyna Jegiolka: E bine, bine. Continuă!
  • Mihaela Buzărnescu: Poți spune mai multe?
  • Justyna Jegiolka: Da, sigur că pot.
  • Mihaela Buzărnescu: Bine, pentru că nu mă ajuți deloc.
  • Justyna Jegiolka: Trebuie să servești bine. Dacă nu te simți sigură, trimite lovituri de forehand spre corpul ei.
  • Mihaela Buzărnescu: M-am săturat de toată lumea care își dă cu părerea despre tenis. Cum servești, unde să servești. Ar trebui să joace ei în locul meu.

Mihaela Buzărnescu a pierdut ambele meciuri de la Fed Cup

Mihaela Buzărnescu a jucat cu Jelena Ostapenko după ce a pierdut ambele meciuri jucate pentru România la Fed Cup. Românca a fost învinsă de Karolina Pliskova, scor 1-6, 4-6, iar apoi de Katerina Siniakova, scor 4-6, 2-6. Deși Mihaela Buzărnescu a fost învinsă în meciurile de la Fed Cup din Ostrava, România s-a calificat în semifinale, acolo unde va întâlni Franța.

În meciul cu Jelena Ostapenko, în primnul act, Mihaela Buzărnescu a avut un procentaj foarte slab pe primul serviciu, adică 35%, față de 100% al letonei. Mai mult, primul set s-a încheiat după doar 23 de minute, scor 1-6. Ostapenko a reușit să câștige duelul cu Mihaela Buzărnescu după o oră și 46 de minute, scor 6-1, 4-6, 6-2, și va juca în turul următor de la WTA Doha contra ucrainencei Elina Svitolina, locul 7 WTA.

În vârstă de 30 de ani, Mihaela Buzărnescu se află pe locul 27 în clasamentul WTA, iar sportiva din România a reușit să câștige pe parcursul carierei 1.570.826 de dolari.