VIDEO / COŞMAR pentru granzi în Europa. Demenţă TOTALĂ la Manchester! UMILINŢĂ maximă pentru Milan! PSG, DEZINTEGRATĂ!

Claudiu Melinte   
în Pariuri sportive
23/01/2014, 00:45
VIDEO / COŞMAR pentru granzi în Europa. Demenţă TOTALĂ la Manchester! UMILINŢĂ maximă pentru Milan! PSG, DEZINTEGRATĂ! GALERIE FOTO

Manchester United – Sunderland 2-2 (după loviturile de pedeapsă, Sunderland merge în finală)

Meci cu adevărat nebun între Machester United şi Suderland în cea de-a doua manşă a semifinalelor Cupei Ligii Angliei. În meciul tur, Sunderland se impusese cu 2-1. Primele 90 de minute ale partidei nu au fost atît de spectaculoase încît să ridice spectatorii în picioare. Doar în minutul 37, fanii au avut trebabă, cînd Evans a deschis scorul pentru ”diavoli”. Scorul a rămas aşa pînă la final, iar meciul a mers în prelungiri. Toată acţiunea meciului a fost compactată în ultimele două minute ale celor două reprize de prelungiri. Bradsley a marcat în minutul 119, iar toată lumea credea că Sunderland va merge alături de Manchester City în finala Cupei Ligii. Nu a fost aşa, întrucît Chicarito Hernandez a avut al plat şi a marcat în minutul 120+1. Meciul a mers la loviturile de departajare, acolo unde emoţiile au atinse cote maxime. Primii doi executanţi au ratat rînd pe rînd, iar apoi ”diavolii” şi-au pierdut minţile şi au ratat pe bandă rulandă de la ”11” metri, mai exact 4 din cele 5 lovituri de pedeapsă şi au ratat prezenţa în finala Cupei Ligii!

Gol Evans:

evans

Gol Bradsley:

bradsley

Gol Hernandez:

chicarito

Loviturile de departajare:

http://youtu.be/8cX8wMS01ak

PSG – Montpellier 1-2

Granzii au căzut la datorie şi în Cupa Franţei. PSG a ratat calificarea în optimi, fiind eliminată de Montpellier. Ibrahimovici şi compania au pierdut cu scorul de 1-2. Congre a deschis scorul pentru Montpellier în minutul 20. 10 minute mai tîrziu, Cavani a restabilit egalitatea după un assist al lui Digne. Montato a stabilit scorul final în minutul 69 şi implicit a eliminat-o pe PSG din Cupa Franţei!

http://dai.ly/x1a552h

AC Milan – Udinsese 1-2

AC Milan a fost eliminată din sferturile Cupei Italiei de către Udinese. Noul antrenor al ”diavolilor”, Clarence Seedorf n-a reuşit să resusciteze echipa şi drept urmare Udinese s-a impus cu 2-1. Balotelli a deschis scorul pentru milanezi în minutul 6. Muriel din penalty, în minutul 41 şi Lopez în minutul 78 au spulberat visele tînărului antrenor de a duce echipa în semifinalele Cupei Italiei.

http://youtu.be/EI3kVjrI2GY

Închide ×